• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdurrahman Dilipak’tan dikkat çeken sözler! 'Bunu ABD yaptı'

Yeniakit Publisher
2020-01-27 13:53:00 -
Abdurrahman Dilipak’tan dikkat çeken sözler! 'Bunu ABD yaptı'

Gazetemiz Yeni Akit'in yazarlarından Abdurrahman Dilipak, Çin'de yayılmaya başlayan Koronavirüse ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Gazetemiz Yeni Akit'in yazarlarından Abdurrahman Dilipak, bugünkü yazısında Çin'de yayılmaya başlayan Koronavirüse ilişkin sosyal medyada yayılan görüşleri köşesine taşlıdı.

İşte Abdurrahman Dilipak'ın yazısı:

Biz depremle uğraşırken, dünyanın bir başka yerinde başka şeyler oluyor. Mesela Çin bir grip vakası ile sarsılıyor. Son gelen bilgilere göre halen Çin’de 3 kentte 33 milyon kişiye tecrit uygulanıyor.

Çin 2003’de de hızla yayılmış olan Ağır Akut Solunum Sendromu (SARS) adı verilen bir salgınla karşılaşmıştı. Çin’de şu ana kadar 25 kişinin ölümüne yol açan Corona virüsü ile ilgili çelişkili haberler geliyor. Virüsün ilk görüldüğü 11 milyonluk Wuhan kenti ve bu kente komşu iki şehrin dış dünyayla bağlantısı tamamen kesilmeye çalışıldığı söylenirken başka kaynaklar, hastalığın binlerce kişinin ölümüne sebeb olduğu ve hızla yayıldığı da söyleniyor. Çin›de alarm seviyesinin yükseltildiği, 25 bölgede acil durumun en üst seviyeye çıkarıldığı da gelen haberler arasında. İddialar o ki, 1.2 milyar nüfusu bulunan 25 idari bölgesinde halk sağlığı alanında acil durum ilan edildi. Guangdong, Henan, Hunan, Cıciang, Anhui, Jiangxi, Sichuan, Shandong, Yunnan, Guizhou, Fujian, Jiangsu, Hainan, Heilongjiang, Hebei, Gansu, Liaoning, Şansi eyaletleri ile Sincan Uygur Özerk Bölgesi, Guangksi Zhuang Özerk Bölgesi dışında da hasta haberleri gelirken, başka ülkelerde de hem hastalar ortaya çıktı, hem de birçok ülkedeki hava alanlarında tedbirler en üst seviyeye çıkartıldı.

İlk bulgular ışığında virüsün genetik yapısı, SARS (akut solunum yolu sendromu) ve MERS (Orta Doğu Solunum Sendromu) ile benzeşiyor. Virüse yakalananlarda önce yüksek ateş başlıyor. Ardından kuru öksürük şikâyetleri gözleniyor. Bir haftanın sonunda ise nefes darlığı sorunları ortaya çıkıyor. Virüse şu ana kadar Çin dışında Güney Kore, Japonya, Tayland, Tayvan, Singapur, Vietnam, Kanada ve ABD dahil 14 ülkede rastlandı. Virüsün ilk ortaya çıktığı Hubey eyaletinde bulunan 15’ten fazla kentte toplu taşıma durduruldu, tren garları ve havalimanları çalışmıyor. 30’dan fazla vakanın doğrulandığı başkent Pekin’de ise dünyaca ünlü Yasak Şehir dâhil birçok turistik yer, tiyatro ve müzeler kapatıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sosyal medyada dolaşan haberler ürkütücü: 90.000 ölü ve 25 milyon hasta. Sosyal medyada farklı yorumlar da var: Bu Çin’in Doğu Türkistan’daki zulmüne karşı Allah’ın cezasıdır. Bunu ABD’liler yaptılar. Çini cezalandırmak istiyorlar. Geni ile oynanmış bir mikrop bu. Yani Çin’e karşı bir biyolojik savaş söz konusu. Yayılma hızı, yolları test ediliyor. Yok, yok, Çin hükümetinin nüfusu kontrol etmek için kendi başına uyguladığı bir politika bu. Hayır, Masonlar dünya nüfusunu 500 milyona çekmek için düğmeye bastı. Albert Pike doktrini uygulamaya konuldu. Yok canım Çinliler maymun çorbası içiyor ya, maymunlardan bulaştı.. Yok, hayır maymun çorbasından değil yılan çorbasından, hayır o da değil, çiğ balıktan bulaştı.

Albert Pike (1809-1891) dedikleri adam Amerikalı şair, general ve 33. Derece Büyük Mason Üstadı. Bu adamın Mason biraderi İtalyan Giusappe Mazzini’ye yazdığı söylenen 15 Ağustos 1871 tarihli bir mektubu var: “Aydınlanmacı düşüncenin amacına ulaşması için öncelikle bir dünya savaşı çıkarmalıyız. Bu sebeple Rusya’da Çar’ı zayıflatıp, ateizmi ve komünizmi hâkim kılmalıyız. Casuslar vasıtasıyla Britanya İmparatorluğu (İngiltere) ve Alman İmparatorluğu (Almanya) arasında gerginliği körükleyerek savaşa zemin hazırlamalıyız ve 1. Dünya Savaşı sonrası, komünist düzeni iyice inşa etmeliyiz ki, tüm hükûmetleri yıkabilelim ve tüm dini düzenleri zayıflatabilelim. Ardından İkinci Dünya Savaşı’nı çıkarmalıyız ve bunu gerçekleştirmemiz için; faşistler ve Siyonistler arasında savaşla sonuçlanacak bir gerginlik oluşturmalıyız. İsimleri ‘Nazi’ olacak olan faşistleri, savaş sonunda yok etmeli ve savaş sonrası Filistin’de Yahudilerin ana unsur olacağı İsrail Devleti’ni kurmalıyız. İkinci Dünya Savaşı sürecinde uluslararası komünizm mutlaka Hristiyanlığı dengeleyecek bir güce ulaştırılmalı. Toplumlara ölçülü bir şekilde son çöküşü yaşatacağımız zamana kadar bu denge bizim için gereklidir. Üçüncü Dünya Savaşı’nı çıkarmamız için; İslam âleminin liderleri ve Siyonistler arasında ajanlarımız vasıtasıyla, ayrı düştükleri konular üzerinden gerginlik çıkarmalıyız ve bu savaş, Müslüman Arap Dünyası ve İsrail Devleti’nin birbirlerini yok edecekleri şekilde dizayn edilmeli. Bu hengâme içinde diğer milletleri bu konuda, fiziksel, ahlaki, ruhsal ve ekonomik olarak çökmeleri için mücadeleye zorlamalıyız. Nihilistlerin ve ateistlerin önlerini açmalıyız ve müthiş bir sosyal çöküş provoke etmeliyiz ki böylece bu kanlı kargaşa ve vahşetin doğurduğu korku içinde mutlak ateizm etkisi ortaya çıksın. İnsanlar her yerde vahşi devrimci azınlığa karşı kendilerini savunmak zorunda kalacak. Daha sonra insanlık medeniyeti, bu vahşi yok edicileri imha edecek. Birçok kişi Hristiyanlık’ta hayal kırıklığı yaşayacak. Kimileri hayatta herhangi bir pusulası veya istikameti olmaksızın deizmi seçecek. Ama bir düşünceden ötürü endişe duyacaklar. Bu endişelerinin sebebi; nereye itaat edecekleri, neye yönelecekleri konusu. Sonunda evrensel bildiriler yoluyla Lucifer’ın saf doktrininin ışığını almaya başlayacaklar. Bu doktrin, sonunda tüm insanlık içinde genel dünya görüşü haline gelecek ve ona teslimiyet içinde olacaklar. Hristiyanlık ve ateizmin fethedilmesi ve aynı zamanda yok edilmesinden sonra ortaya çıkacak olan bu evrensel dünya görüşüne karşı muhafazakâr hareketler ortaya çıkacaktır.”

Pike bir ara tutuklandı. Ona kurtaran da bir başka Mason biraderiydi.. Güneyli bir köle savunucusu general olan Pike ile Kuzey’in özgürlükçü başkanı, Mason Andrew Johnson bir gün sonra Beyaz Saray’da birlikteydiler. Ku Klux Klan’ın “en önemli” Anglikan lideri bir gecede Masonlukta 4. Dereceden 32. Dereceye terfi ettirildi.

Bu konu ile ilgili daha önce yazdıklarıma bakmak isteyenler için işte, internetten arama motorundan aratırsanız, yazı başlığı tarihleri:

- Ah Malthus ah! / 13 Ağustos 2017

- İdeal dünya nüfusu ne olmalı? / 14 Ağustos 2017

- Kıyamet savaşı biyolojik savaş mı? / 4 Nisan 2018

- ABD-Çin savaşı / 25.05.2019

- İnsansızlaştırma / 6 Mayıs 2019

- Yeryüzünde bir cennet / 04.08.2019

Bu konularda 2017’den başlayarak bu güne kadar 6 yazı yazmışım, bu 7.’si.. Daha açık nasıl yazabilirdim ki!

Evet, ABD’nin Georgia eyaletinde Elbert kasabasında Georgia Rehber Anıtında, yani (Amerikan Stonehenge)’de “Yeni Dünya Düzeni için 10 Emir” yer alıyor. Bunların ilki, dünya nüfusunun 500 milyona indirilmesi. Bu anıt 1979 yılının Haziran ayında dikilmiş.. Korkuları; Malthus’la başlarsak son 100 yılda dünya nüfusunun 4’e katlanmasından endişe ediyorlar.

Lucifer meydan okuyor. Onların kehanetleri ve şeytanın onlara vasiyeti belli. İstanbul Sözleşmesi, CEDAW, bölgede yaşananlar, dünyanın gidişatı ortada. Karar sizin. Selam ve dua ile..

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

huseyin

1.proje Osmanlının yıkılmasıydı 2-Proje İslamın Paganizme dönüştürülmesiydi. 2.projeyi Fetöyle yapacaklardı. Sahte halifelik ilan edip Tevratı ve İncili bozdukları gibi Kuranı bozacaklardı. 

huseyin

son 10 yılda yapılan zombi filmelerine özelliklede World War Zombie filmine bakın. Her zaman olduğu gibi medya ile biliçaltını yönlendiriyorlar. 10 senedir kaos ve hayatta kalma dizileri ve filmleri ile insanlığı alıştırıyorlar. İsrail Amerika ve İngiltere üçlüsü Fema kampları dahil tohum ve yiyecek stoklayarak hazırlandıklarını görüyorum
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23