• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

80 bin yılda bir görülen kuyruklu yıldız, Kahramanmaraş’ta heyecana neden oldu

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
80 bin yılda bir görülen kuyruklu yıldız, Kahramanmaraş’ta heyecana neden oldu

80 bin yılda bir yörüngesini tamamlayarak ortaya çıkan Tsuchinshan-Atlas kuyruklu yıldızı, Kahramanmaraş semalarında gözlemlendi. Bu nadir olay, gökyüzü meraklıları için unutulmaz bir anı oldu.

80 bin yılda bir yörüngesini tamamlayarak ortaya çıkan Tsuchinshan-Atlas kuyruklu yıldızı, Kahramanmaraş semalarında görüntülendi.

Sosyal bilgiler öğretmeni olan ve ayrıca fotoğraf sanatçılığı yapan Göktürk Uzay Kök, eşsiz güzellikteki bu kuyruklu yıldızı görüntüleyerek anı ölümsüzleştirdi.

Uzay Kök, bu tarihi anı “Doğa insanlara bu kadar uzun aralıklarla böyle güzellikler sunarken, onları görmek ve paylaşmak benim için bir onur” diyerek ifade etti.

Çok uzun bir süre sonra ortaya çıkan kozmik olaydaki Tsuchinshan-Atlas kuyruklu yıldıza ev sahipliği yapan Başkonuş Yaylası, bir daha ne zaman göreceklerinden habersiz o anları fotoğraflayan ve bu anı ölümsüzleştiren misafirlere ev sahipliği yaptı.

Bu olaydan geriye kartpostalları aratmayacak kadar güzel olan kareler kaldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ABDULLAH

Allah c.c. dünya semasını yıldızlarla süsledik buyuruyor. İslami bir gazete bu güzelliği doğanın kendisi yapmış diye ifade eden adamın sözlerine bir düzeltme yapmadan yayınlıyor
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23