• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

43 ilin geçiş noktasında trafik yoğunluğu

Yeniakit Publisher
2022-07-07 10:25:00 -
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.
43 ilin geçiş noktasında trafik yoğunluğu

Kurban Bayramı'nı memleketlerinde geçirmek isteyen vatandaşların tatil yolculuğu başladı. Vatandaşlar yollara çıkarken, 43 ilin kilit kavşak konumunda olan Kırıkkale'de trafik yoğunluğu oluştu.

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de trafik yoğunluğu başladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla verilen 9 günlük süreyi tatil beldelerinde veya memleketlerinde geçirmek isteyen binlerce vatandaş yollara akın etti. 43 ilin geçiş noktasındaki "kilit kavşak" Kırıkkale'de araç trafiğinde yoğunluk yaşanmaya başladı.

Ankara-Samsun D-200 kara yolunda oluşan trafik yoğunluğu "dron" ile havadan görüntülendi. Kayseri kara yolunda ise trafik normalin altında seyretti. Trafik ve Karayolları ekipleri de ulaşımda aksama yaşanmaması için çalışmalarını sürdürdü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MUSTAFA

Devlet şu yola bi çare bulamadı. Samsun tarafına gidecek olanları kırıkkale ye gelmeden kalecik kavşagında sol dan, Kayseri tarafına gidecek olanları da sağ dan kırıkkale ye uğramadan şehrin dışından trafiksiz bi şekilde geçişleri sağlanmalı.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23