• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

29 ilde FETÖ operasyonu! 108 şüpheli yakalandı

Yeniakit Publisher
2024-07-04 18:11:00 -
29 ilde FETÖ operasyonu! 108 şüpheli yakalandı

29 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen 'Kıskaç-20' operasyonlarında 108 şüpheli yakalandı. Ayrıca, operasyonlar kapsamında, çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile bazı dijital materyallerin ele geçirildiği açıklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 29 ilde FETÖ'ye yönelik düzenlenen "KISKAÇ-20" operasyonlarında 108 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, X hesabından yaptığı açıklamada, "FETÖ'cülere göz açtırmayacağız. Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, KOM Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlükleri TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Adana, Ankara, Adıyaman, Antalya, Aksaray, Aydın, Bolu, Bursa, Denizli, Eskişehir, Erzincan, Giresun, Isparta, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Kahramanmaraş, Kırşehir, Malatya, Mersin, Muş, Sakarya, Sinop, Siirt, Şırnak, Tokat ve Uşak'ta FETÖ'ye yönelik düzenlenen "KISKAÇ-20" operasyonlarında şüphelilerin; Örgütün sözde "Emniyet Mahrem Yapılanması, Askeri Mahrem Yapılanması ve Güncel Yapılanması" içerisinde faaliyette bulundukları, Örgütün "Gaybubet Evi" olarak adlandırdığı Hücre Evlerinde saklandıkları ve ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları, İfade ve teşhislerde adlarının geçtiği ve FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunduğu tespit edildi" dedi.

Operasyonlar kapsamında, çok miktarda döviz ve Türk Lirası ile bazı dijital materyallerin ele geçirildiği açıklandı.

Operasyonları katılan polis ekiplerini tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YILMAZ DURMUŞ

Hangi seviyede olursa olsun, her bir fetöcü potansiyel ABD ajanıdır. Onun için kesinlikle gözlerinin yaşına bakmadan tamamına caydırıcı cezalar verilmeli ve asla kamu görevlerine iade edilmemelidir. İşte yakın zamanda göreve iade edilen bir hakimin neler yaptığı sonradan ortaya çıktı

Mustafa

Arkadaşlar sanki kahpe yetiştirme merkezi gibi PKK biryerden feto diğer tarikatlar CHP HDP yetmedi Amerika İsrail Avrupa insanlara kır dök için talimat veriyor. Türkiye Yeni Anayasa olmasa olmaz sert demokratik ülkede nasıl Elektrikli sandalye bitti. Bunu Muhalefet partileri bu kötülüğü destek veriyor. Buna çare gerekir bu kahpelik sona erdirmek için.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23