• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Şevki Yılmaz
Şevki Yılmaz
TÜM YAZILARI

“ Oy namustur! Söz de karar da vebal de bizim!’’

22 Haziran 2018
A


Şevki Yılmaz İletişim: [email protected]

Bismillahirrahmanirrahîm

Yaratıcımız, yaşatıcımız ve yöneticimiz Allah’ımıza (c.c) hamd, Başöğretmenimiz, Önderimiz, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimize, tüm peygamberlerimize, izinden gidenlere, Ehl-i Beyt’ine, ashabına, canımız ana ve babamıza, din ve vatan muhafızı gazi ve şehidlerimize, Allah’ın ilke ve inkılabı İslam’a tabi olan mümin kardeşlerimize salat ve selam olsun!

“Allah, emanetleri emin, ehliyetli ve liyakatli kişilere vermenizi size emrediyor” (Nisa/ 58) ilahi mesajı tüm mü’minlere değiştirilemez ve tartışılamaz ilahi bir ölçüdür! Zira Sevgili Peygamber (s.a) Efendimizin “İnsanlar idarecilerinin dini üzeredir! İşler, görevler, makamlar ehliyetsiz, liyakatsiz, yalancı ve hain kişilere verildiğinde kıyameti (kavga, kaos, fitne, zulüm, ihanet vs.) bekleyiniz.” Hadis-i Şerifi’ne göre dünya ve ahirette barış, huzur içinde yaşamanın yolu idarecilerimizi ehil, emin ve sadık kişilerden seçmemizle mümkündür!

Bu sebeple;

Önümüzdeki Pazar günü illet tuzaklarına karşı hepimiz çok büyük bir imtihandayız!

“Oy anam oy!” diye ağlamamak ve başkalarını da ağlatmamak için oylarımızla çok büyük bir imtihandayız!

Dün “okla ve canla!” korunan dinimizin ve vatanımızın bugün oyla ve vicdanla korunduğunu anlayabilme adına çok büyük bir imtihandayız! 

Dolarsız, soğansız, uçaksız, arabasız yaşarız! Amma; dinsiz ve vatansız asla hür ve özgür yaşayamayız!
Oy vermek yöneticiye biat’tır! (Seçen ile seçilen arasında sözleşmedir!)

İslam hukukuna göre din, mezhep, tarikat ve ırk ayırımı yapmadan tüm vatandaşların aklını, canını, namusunu, neslini, malını, vatanını ve inançlarını korumak, seçtiklerimizin imâni ve insani görevidir! 

Bu değerleri koruyacak ehil, emin ve liyakatli kişileri ve kadroları seçmek de hepimizin imani ve vatani görevidir!

Esrar, eroin ve alkolle aklımızı ve bedenimizi yok etmeyi, faiz ve kumarla mallarımızı eritmeyi, fuhuş, zina ve terörü teşvikle canlarımızı, nesillerimizi ve aile yuvalarımızı  yıkmayı ve yok etmeyi çağdaşlık gören, ehliyetsiz, ahlâksız, seviyesiz ve küfürbaz ve şovmen kişilere oy vermek en büyük vebaldir, haramdır ve dinimize, milletimize, vatanımıza en büyük ihanettir! 

Pazar günü sandık başında oylarımızı verirken “Ne verirsen elinle o gelecek seninle” hakikatini asla unutmayacağız inşallah!

Silahlı darbelerle yıkamadıkları Türkiye’mizi ve Tayyip liderimizi sandıklarda oy darbeleriyle yıkma  planlarının aleti olmayalım inşallah!

Eski Türkiye’deki CHP (Cehenneme Hazırlama Partisi)’nin maddi ve manevi zulümlerini, ihanetlerini unutmadık, özlemedik  ve pazar günü de asla unutmayacağız ve özlemeyeceğiz inşallah!

Ehliyet, emanet ve sadakat inancıyla tüm İslam aleminin ilmiyle amil, muhlis, ilim ehlinin ittifakla desteklediği Recep Tayyip Erdoğan ve AK ekibine “Bismillah” ile “Evet” diyeceğiz inşallah!

Zira;

Vatanın namusu ve muhafızı  OY’dur!

Neslin namusu ve muhafızı OY’dur!

Ailenin namusu ve muhafızı OY’dur!

Evlerimizin, mallarımızın ve alın terlerimizin namusu ve muhafazası OY’dur!

İstikrar ve istiklalin namusu ve muhafızı  OY’dur!

Mazlum coğrafyanın namusu ve muhafızı  OY’dur!

Mukaddes beldelerin namusu ve muhafızı  OY’dur!

Kıyamete kadar gelecek torunlarımızın bu güzel vatanda hür olarak yaşamalarının namusu ve muhafızı OY’dur!

Pazar günü sandıkta zalim ABD ve Avrupa’nın desteklediği taşeron ve korsan adaylara değil, mazlum Afrika ve Asya’nın desteklediği adayımız Tayyip Kaptan ve AK ekibine “Evet” diyeceğiz inşallah!

Sandık başında; sen ve vicdanın baş başa kaldığında öfkesi ve kininin kendisini yanılttığı kimselerden olmayalım inşallah!

Ehliyet, emanet ve sadakatten ayrılmayalım. İçimizdeki pirelere kızıp vatan yorganını yaktırmayalım. CHP’nin taşeronu SP ve diğer zillet ittifakını desteklemeyelim. Haset ve hırslarından destekledikleri imanın 6 şartını yasaklamak için bilerek simgelenen 6 oklu CHP’nin yolunu ebediyen açtırmayalım. 

“Ey İman edenler!

(Din, vatan, nefis, nesil, mal gibi ) emanetlerinize bilerek ihanet etmek suretiyle Allah ve Resulüne ihanet etmeniyiz!” (Enfal/27) “Kim İyiliğe hayra vesile olursa ondan o kişi için bir pay sevap vardır! Kim de kötülüğe zulme haksızlığa vesile olursa o günahtan o kişiye de bir vebal ve hesap vardır” (Nisa/85) ilahi uyarılara uyarak dünya, ölüm ve ahiretimizi mutlu edecek süper güç bir Türkiye’nin inşası için sandık başındaki Uhud nöbetine koşalım inşallah!

Din ve vatan tehlikedeyken tatilde olunmaz” diyerek oylarımızı kullanmak için seçim bölgelerine dönelim inşallah!

Tıpkı 15 Temmuz destanını yazdığımız gibi, Siyonist ve Haçlı Ebrehelerin sinsi şer planlarını siccil taşı Ak oylarımızla bozacağız inşallah!

Söz de karar da vebal de bizim!

Allahım!

Ana hayat yasamız Kur’an-ı Kerim, Ramazan-ı Şerif, Kadir Gecesi  ve Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a) Efendimiz hürmetine 24 Haziran akşamı Siyonist ve haçlıları matem ve tüm Müslüman coğrafyayı bayram ettirecek ezici bir zaferle Tayyip kaptanımızı ve AK ekibini galip eyle!
Duasıyla Allah’a emanet olunuz!

Cumartesi saat 17:00’de Kon TV, Salı akşamı ise saat 20:45’te Akit TV canlı yayını “MİLLİ DİRİLİŞ” programında buluşmak dileğiyle..

Not: Tayyip Kaptan ve AK Partisine 2 ayrı “evet” mührünü “Bismillah” diyerek  basarken “Vemaa remeyte iz remeyte velakinnallhe remaa” ayeti kerimesini okumayı unutmayalım inşallah!

Selam, sevgi ve duâ ile..

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23