• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

16 yıl sonra kavuştuğu kızı, beş gün sonra öldürüldü

Yeniakit Publisher
2020-02-29 09:54:00 -
16 yıl sonra kavuştuğu kızı, beş gün sonra öldürüldü

İzmir'de kasım ayında boşanmak üzere olduğu eşi Turgay Çelik tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen Seda Çelik'in, olaydan yalnızca 5 gün önce, 16 yıldır görmediği babası Abdullah Küçükyaylalı ile görüştüğü ortaya çıktı.

Olay, 11 Kasım 2019'da Karacaoğlan Mahallesi 6211 Sokak'ta meydana geldi. 2 çocuk sahibi olan Seda Çelik ve Turgay Çelik, bir süre önce boşanmaya karar verdi. Çocuklardan biri Seda Çelik'in diğeri de Turgay Çelik'in yanında kaldı. Seda Çelik, ayrılık aşamasında olduğu eşinin yanında kalan çocuğunun hasta olduğunu öğrendi. Bunun üzerine, Turgay Çelik'in oturduğu apartmanın önüne geldi. Bu sırada apartmanın önünde Turgay Çelik ve Seda Çelik arasında tartışma yaşandı.

Pompalı tüfekle ateş açtı

Bu sırada Seda Çelik, çocuğunu görmek için apartmana yöneldi. Turgay Çelik ise önüne geçerek, Seda Çelik'e pompalı tüfekle ateş açtı. Kanlar içinde yere yığılan Çelik, hayatını kaybederken, kaçan Turgay Çelik ise kısa süre sonra yakalandı. Olay yerinde yakalanan Turgay Çelik, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

16 yıl sonra kavuşmuşlardı

Eş kurşunuyla hayatını kaybeden Seda Çelik'in cezaevinde olan babası Abdullah Küçükyaylalı ile yaklaşık 16 yıl boyunca hiç görüşemediği ve olaydan yalnızca 5 gün önce Küçükyaylalı ile buluşup barıştığı ortaya çıktı. Evlat hasretini yalnızca 5 gün dindirebilen Küçükyaylalı sanığın en ağır cezayı almasını talep etti.

Yıllarca süren evlat hasretini sadece 5 gün dindirebilen Abdullah Küçükyaylalı, olayın olduğu gün kızı Seda Çelik'in torunlarıyla birlikte oturduğu eve geleceğini ancak gelemediğini söyledi. Küçükyaylalı, "1974 yılında Emine Arapgirli ile evlendik. Evlendiğimizde onun 3 çocuğu vardı ve ardından da Seda dünyaya geldi. Fakat başıma gelen bir olayın ardından cezaevine girdim. Bu sürede de eşimle boşandık. Hem cezaevindeyken hem de çıktıktan sonra Seda benimle görüşmek istememişti. Çünkü çevresi kendisine, 'Baban cezaevinden çıkınca seni öldürecek' diye yalan söylemişler. Ben bunu duyunca kendisine doğru olmadığını söyledim ve cinayetten 1 hafta önce buluştuk. O buluşmada, 'Baba seni bana hep kötülediler. Gerçekleri bilmiyordum' dedi. Cuma günü torunlarımı alıp bana gelmesi konusunda sözleştik ve ayrıldık. Cuma günü kızımı beklerken cenazesi geldi" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Berzah_

İdam cezası gelsinnn diye halk meydanlarda bağırıyor,muhatabın söylediği önüme gelsin imzalarım peki önüne gelecek kanun düzenlemesini kim hazırlayacak iktidardaki milletvekilleri,onlara kanun değişikliğini hazırlayın diyecek kim,hangi merci tabiki parti başkanı yani hükümetin başı,varmı böyle bir talimat yok,milletvekilleri kendi başlarına kanun değişikliği yapabilirmi hayır,yaparsa ne olur,partiden ihraç olur,aklımızla alay ediyorlar,başka söze ne hacet
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23