• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Irak ve Suriye Türkiye ile birleşecek"

Yeniakit Publisher
2016-08-25 18:59:00 - 2019-01-31 20:42:11
"Irak ve Suriye Türkiye ile birleşecek"

Tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu'ndan çarpıcı öngörü...

A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel Yönetimindeki Deşifre Programı'nda Lozan Barış Antlaşması'nın yıl dönümünde ''Lozan zafer mi yoksa hezimet mi? '' sorusuna cevap arandı, ayrıca İsrail'in Gazze'ye uyguladığı devlet terörü gündeme getirildi. 
Programa konuk olan tarihçi yazar Kadir Mısıroğlu çarpıcı iddialarda bulundu.
İşte Deşifre'den çarpıcı satır başları…

''BUGÜN GAZZE'DE AKAN KANIN SEBEBİ LOZAN'DA ATILAN YANLIŞ ADIMLAR''

Kadir MISIROĞLU: Filistin'de bugün olanlar Lozan'daki facianın devamıdır. Lozan muazzam bir imparatorluk mirasının han-ı yağmasıdır. Çünkü Lozan'da Trablusgarp'dan, Mısır'dan ve Yemen'den bile vazgeçtiğimize dair madde var. İslam'dan intikam alınarak bütün İslam Dünyası'nın başsız bırakılmasıdır. Bugün Filistin'in başına gelen bela İslam alemindeki ipliği kopmuş bir tespih gibi dağınıklıktır. Bugün Ortadoğu'da yaşananlarının temeli Lozan'da atılmış yanlış adımlardır. Baro Başkanı, Lozan Antlaşması için ''bugün Türkiye Cumhuriyeti'nin doğum günüdür'' diyor. Cumhuriyet Gazetesi ''Lozan Bağımsızlıktır'' diyor. Hepsi yalan. Sevr Anlaşması Sulh projesi olduğunu Atatürk'te söylemişti. Sevr anlaşması ölüm ise, Lozan ise daha az kötü bir anlaşmadır. Lozan'da İstikbalimiz temin edildi demek yanlış. Çanakkale ve İstanbul Boğazlarımız 15 kilometre derinliğe kadar gayri askeriydi. Ortadoğu Osmanlıyı arıyor. 

''KALBİ MÜSLÜMANLIKTAN YANA OLAN ADAM TAYYİP ERDOĞAN'A OY VERİR''

Kadir MISIROĞLU: Filistin halkında bugün oylama yapılsa %99.9 Türkiye halkı ittihat eder. Ortadoğu Osmanlıyı arıyor. Suriye'de, Türkiye'ye ilhak edecek, Irak'ta ilhak edecek, fırsat olursa Kürtler de Irak'tan kurtardıkları parçayı ilk defa bize hediye edecek. Dünyada iki güç kalacak Yahudi Enternasyonali ve İslam Enternasyonali. İslam Enternasyonali gücünün lideri Türkiye'dir, Yahudi Enternasyonalinin gücü ise Çin olacaktır. Medine'de 15 bin askerimiz vardı. Bu 15 bin askerin Medine'yi terk etme sebebi 1918 Ekim'de Filistin cephesinde Yıldırım Ordular grubunun çökmesidir. Filistin Yahudi'nin eline Ekim 1918 de geçmiş demektir. 20. asırda Yahudi Amerika'yı kullandı, Amerika'yı da şimdi terk etmek üzereler. Çünkü Amerika artık yardım etmekten sıkıldı.

Çin'e taşınan Siyonistler tamamen taşındıktan sonra Amerika'yı yıkacaklar. Amerika'yı çökertip Çin'i çıkartacaklar. Hindistan'da bir tarikat mensupları İslam aleminin başına Türk Milletini geçir Allah'ım diye dua ediyorlar. 1. Dünya Savaşı'nda en büyük mağlubiyet Filistin Cephesidir. Abdülhamid'in sözüdür, ihtilal yapan ordular harp yapamazlar. Rus gemisini batıran bir Yahudi, Osmanlı'yı savaşa soktu. Bizim o zamanlar 10 milyon nüfusumuz vardı. Şimdi 90 milyon. O zaman bu kadar nüfusumuz olacağını bilseydiler bu toprakları da bırakmazlardı. Mustafa Kemal Atatürk zamanında Halife olmak istiyordu. Kalbi Müslümanlıktan yana olan adam Tayyip Erdoğan'dan başka adama oy veremez. İslam Dünyası Osmanlı'dan sonra esarete sürüklendi. Bu millet yerli gavurlara karşı mücadele yapıyor. Bugün Dünya'da varlığı kabul edilen, sesi çıkan, bende varım diyen bir Türkiye vardır. İsrail dayağı bizden yiyecek. İslam'ın en müterakki devri önümüzdedir. Bu devrin lideri yine Türkiye'dir. Tayyip Bey'in hareketlerinde Osmanlı'nın ayak seslerini duyuyorum.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23