• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Amarok ve Turkcell’den ‘Sesli’ dokunuş

Yeniakit Publisher
2015-05-20 18:00:00 -
Amarok ve Turkcell’den ‘Sesli’ dokunuş

Volkswagen Ticari Araç ve Turkcell, Türkiye’de bir ilke imza attı.

Volkswagen Amarok modelinin test sürüşünü potansiyel müşterilere deneyimletmek amacıyla, Turkcell’in ‘Mikrolokasyon Platformu’nun kullandı. Bir AVM’de bulunan Volkswagen Amarok reklam panosuna “beacon” cihazları yerleştirilerek SMS ve IVR iletişim kanalları kullanılıp ilgili Turkcell aboneleri açık otoparkta bulunan Amarok test araçlarına yönlendirildi.

TÜRKİYE İÇİN BİR İLK

Reklam panosunu aktif ve akıllı bir tanıtım standına dönüştüren uygulamada, Volkswagen Amarok reklam görselinin yanından geçen ve daha önceden kriterleri belirlenmiş, reklam almaya izin veren hedef kitleye sesli arama ve SMS gönderimi yapıldı. Akıllı telefonunda Turkcell Hesabım uygulaması yüklü olan ve Bluetooth özelliği açık olan müşteriler, beacon cihazının bulunduğu reklam panosunun 3 metre yakınından geçmeleriyle birlikte uygulamaya dahil oldular.

ARAYAN AMAROK

IVR aramasında, hedef kitleye Volkswagen Amarok tarafından ve normal bir cep telefonundan aranıyormuş izlenimi verildi; “Merhaba, ben Volkswagen Amarok! Beni yakından tanımak ve test sürüşü gerçekleştirmek istersen, açık otoparkta seni bekliyorum” mesajı okundu ve SMS metni gönderildi. Turkcell’li kullanıcılar, telefonda söylenen veya SMS mesajında yazan yönlendirmeyle otoparka gittiklerinde, anahtarları üzerinde bırakılmış bir Amarok buldular.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23