• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Sefa Saygılı
Sefa Saygılı
TÜM YAZILARI

15 Temmuz’da FETÖ başarılı olsaydı!

13 Temmuz 2019
A


Sefa Saygılı İletişim: [email protected]

3 sene önce 15 Temmuz’da ülkemiz FETÖ ihaneti yaşadı. Çok şükür başta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve kahraman milletimizin olağanüstü gayreti ile yenildiler. Sonrasında ise devletten FETÖ’cüleri tasfiye süreci başladı. 

Darbeye kalkışanlar FETÖ’ye teslim olmuş, ona ‘beklenen zat’ olarak inanmış kişilerdi. Darbe girişimi öncesi Fetullah şarlatanı pek anlaşılamamıştı. Yurtdışı okullar, iman hizmetleri diye birçok kişi bu rezil güruhun maskelerinin farkına varamamıştı.

Bilhassa 15 Temmuz sonrasında bütün rezillikleri ortaya çıkmıştı:

* En başta elleri kanlı terör örgütüydüler. 251 vatandaşımızı acımadan şehit ettiler, binlercesini yaraladılar veya sakat bıraktılar. Merhametsiz ve kötü kalpliydiler.

* Kökleri dışardaydı. Ülkemizin düşmanı istihbarat örgütleri adına çalışıyorlardı. Bunlarda ülke sevgisi, millet ve vatanlarına düşkünlük yoktu. Aksine milli ve geleneksel değerlerimizi küçümsüyorlardı.

* Sadece ve sadece kendi dar grupları için faydalı olurlardı. Başka Müslümanları insan yerine bile koymazlardı.

* Hıristiyanlık ve diğer din mensuplarına olan yakınlık ve muhabbeti başka İslami gruplara göstermezlerdi.

* Yalan, iftira, hırsızlık, soru çalma, başkalarının hakkını yeme, ikiyüzlülük gibi kötü hasletlerin hepsi vardı.

Ancak acaba FETÖ darbe teşebbüsü başarılı olsaydı neler olurdu? Bazılarını sıralamak istiyorum:

* Herhalde darbenin rantını paydaş şer güçler FETÖ’cülere yedirmeyecek, bir süre sonra onlar da kanlı bir şekilde diskalifiye edileceklerdi. Zaten görüldüğü gibi FETÖ’cülerin arkalarında halk desteği yoktu. Millet onların rezilliklerinden, adamlarını kayırmalarından, şantaj ve tehditle para toplamalarından, soru çalmalarından, ülkemizin başarılı müteahhit ve işadamlarını tutuklamaya kalkmalarından illallah demişti zaten.

* Sadece doğu ve güneydoğu illerimizde değil; İstanbul, Adana, Mersin, İzmir gibi şehirlerimizde de otorite zayıflığını fırsat bilen PKK, DEAŞ ve benzeri terör örgütleri ayaklanacak ve PKK bir bölgede bağımsızlığını ilan edecekti. Oradaki devlet görevlileri katliama tabi tutulurdu.

* Önemli bazı tesislerimize saldırılar düzenlenerek ülkemiz zor duruma düşürülecekti.

* Kardeş kardeşe girecek, Türkiye’de bir iç savaş çıkarılacaktı. Binlerce insanımızın kanı dökülecek, Suriye’ye benzer bir duruma düşecektik.

* Dış güçler içteki kargaşayı bahane ederek topraklarımıza askerleriyle girecekler, İstanbul’un yönetimini yabancı ülkelerin temsilcilerinden oluşan bir konsorsiyuma devredeceklerdi.

* FETÖ lideri büyük törenle Türkiye’ye getirilir, hemen halife ilan edilirdi.

* Zaten bombalar yağdırdıkları TBMM’yi kapatır, tiranlığa geçerlerdi.

* Hıristiyanlık, Yahudilik, Budizm ve benzerlerini karıştırarak yeni bir din icat ederlerdi. Tabii herkesi bu dine tabi olmaya zorlarlardı.

* Ak Parti’nin bürokrat ve mensuplarını, hatta kendilerinden olmayan herkesi cezalandırmanın yolunu ararlardı. Ülkemizi büyük bir cezaevi haline dönüştürürlerdi.

* Tabii tüm yöneticiler, hâkimler, komutanlar hep aynı şer gruptan olurdu.

* Dış borcumuz astronomik miktarlara ulaşır, enflasyon üç rakamlı olurdu. İşsizlik patlardı.

* Büyük projeler iptal edilir, başlananlar yarım kalırdı.

Çok şükür Rabbim onlara bu fırsatı vermedi. Yoksa ülkemiz 50 yıl geriye gider, tüm dünyaya rezil olurduk. 

Sayın Cumhurbaşkanımız en başta teşekkür ediyoruz.  Ülkemizin başına gelen en büyük tehlike olan kanlı ve vahşi 15 Temmuz darbe girişimi esnasında korkusuz ve cesur tutumuyla, milletimizi sokağa ve tankların üzerine çıkmaya çağırmasıyla, önemli bir liderlik göstermesiyle insanlarımızın tümünün sevgisini ve güvenini kazanmıştır.

Şehitlerimize rahmet, gazi ve emeği geçenlere hayırlı ve sağlıklı ömürler duasıyla...

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23