• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Mehtap Yılmaz
Mehtap Yılmaz
TÜM YAZILARI

Adnan Oktar’ın Çırağan iftarına kimler katıldı?

21 Temmuz 2018
A


Mehtap Yılmaz İletişim: [email protected]

Her olup biteni iktidara, Reis’e yamamak kolay tabii…

Hepsi bir ağızdan aynı nakaratı tekrar ediyorlar!

“E bu kadar zulüm vardı madem, iktidar neden müdahale etmedi?”

Sanki dersin muhalefet Adnan Oktar meselesini dert etmiş de… Mecliste gündeme getirmiş de… Kılıçdaroğlu “hak, hukuk, adalet” diye yollara düşmüş de Meral Akşener “heüüüüvvv heüüüüvvv” diye tepki göstermiş de… PKK kumandalı Selahattin Demirtaş, “Adnan Oktar zulmü bitmeli… Kediciklere üzgürlük” diye milleti sokağa dökmüş de bir tek Reis ve iktidar kayıtsız kalmış!

Yürüyün gidin be…

Ciğerinizi bilirim sizin!

Kim bu Adnan Oktar? Tacizden tecavüze yemediği halt kalmamış bir adam… Dini, İslam’ı kendi vahşi emellerine âlet etmiş… E bu adamın yaşadığı sır değildi ki… Tefinden dümbeleğine… Her türlü numarasını naklen yayınlıyordu zaten…

Dansından, lüks hayatına dair her şey, kamuoyunun gözleri önünde iken kimse pisiciklerine “kışt” demedi!

Mesela…

Adnan Oktar’ın Çırağan’da düzenlediği “iftar” yemeğine medyadan, siyasetten, iş dünyasından kimler “oynaya oynaya” katıldı?

Nereden mi biliyorum?

Pek çok insan gibi bana da davetiye geldi tabii ki… 

Elbette ki bu davete icabet etmedim! Elbette ki hiçbir iş ve program tekliflerini kabul etmedim. Röportaj dahi vermedim!

Eeeee? “E”si şu hanımlar, beyler!

Bu adam zaten göz önündeydi. Zaten içeride dönen hüzünlü kadın hikâyeleri sır değildi. O halde neden davetlerine katıldınız? Neden bu adamın haram sofrasına oturup kalktınız? Neden villasına gittiniz? Neden TV kanalındaki programlara katıldınız? Neden iltifat ederken ağzınız kulaklarınıza vardı?

Sahi… Şakağınıza silah dayayarak mı Çırağan’a götürdü sizi? Silah zoruyla mı TV kanalına çıkarttı? 

Kusura bakmayın ama… Adnan Oktar kadar, onun davetlerine katılmak için birbiriyle yarışanlar, lüks villasına kadar gidip “keşfedilmek” için kırk takla atanlar, TV kanalına çıkanlar da kamuoyuna ve adalete açıklama borçlu!

Yeni Akit dışında herhangi bir yayın organı eleştirdi mi?

Rica ediyorum enayi yerine koymayın milleti…

Tıpış tıpış adliyeye kadar gidin ve neden bu adamın davetlerine katıldığınızın, neden lüks villasında ağırlandığınızın, neden bu aleni din istismarına rağmen bu adam hakkında tek satır eleştiri yazmadığınızın hesabını verin!

Her meselede iktidarı günah keçisi ilan etmek kolay tabii… Ölümü komşuluğa atmak kolay…

Hani Kurtuluş Tayiz, “Pensilvanya’daki Bekaa Vadisi” diyor ya… Ben de A-9’daki Bekaa Vadisi’nin müdavimlerine soruyorum! Ne işiniz vardı A-9’da? İslami yapınızla… Siyasi kimliğinizle… Fikrinizle, zikrinizle orada ne işiniz vardı?

Ne adına A-9 denen Bekaa Vadisi’ne gittiniz? Hadi gittiniz… Hangi yüzle aramıza geri döndünüz? Vicdanınız rahat mı? Hiç mi suçluluk duymuyorsunuz?

Sizin eline gopal alıp PKK’lılarla trekking yapan Hasan Cemal’den, Murat Karayılan’la röportaj yapan Şirin Payzın’dan ne farkınız var şimdi?

Klişe bir söz olacak ama… Adnan Oktar deşifre oldukça, Oktar yapısı çözüldükçe, siz de deşifre olacaksınız. Siz de çözüleceksiniz… Çorap söküğü gibi akacak bilgiler. İşte o zaman daha iyi tanıyacağız birbirimizi!

Başa kakmak için değil… Maskeniz düşsün de bu masonik yapıyla iş birliğiniz ortaya çıksın diye heyecanla bekliyorum Adnan Oktar soruşturmasında kimlerin çıkacağını! 

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23