• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Hasan Aksay
Hasan Aksay
TÜM YAZILARI

15 Temmuz evrensele dönüşen büyük zafer

16 Temmuz 2018
A


Hasan Aksay İletişim: ,

15 Temmuz darbesi, Türkiye’den başlatılan, evrensel bir fitne ve evrensel bir düşmanlıktı. Yani, FETÖ darbe planının hedefi, ilk aşamada teşkilatlandığı ülkeler olmak üzere bütün dünyaya yönelikti. FETÖ dahil bütün aktörler, kuklacının kuklalarıdır. Siyonizm’in dünya devleti marazi hayalinin doğurduğu vahşetin büyüyerek geliştirilmiş bir fitnesidir de denebilir. Hastalıklı bir ruh. Bu bir avuç kuklacının bütün insanlığı kuklalarla sömürme hayalinin filmi idi. Allah’a hamdolsun başladığı yerde film koparılıp çöplüğe atıldı. 

40 yıllık bu emek, milletimizin direnişiyle, zulüm ve sömürü imkanlarına ulaşamadan tarihin kirli çöplüğüne atılmakla kalmamış, bütün insanlık için, son derece hayati, Asr-ı Saadet iman ve ruhuyla, milletçe, “Milletler layık idareye kavuşurlar” hadis-i şerifinin ölümsüz hükmünü, hayat yapan hayati bir gerçeği, parlayan bir ibret haline getirmiştir.

Bu hıyanet, detaylarıyla ele alındığı zaman görülüyor ki, merkezi fevkalade imkanlı olarak görülen bu yapı, evrensel bir felaketti. Sosyal, siyasi, ekonomik, iletişim, eğitim gibi, hayatın tüm sahalarında ciddi ve kalıcı hastalıklar doğuracak, fitne ekimini tam ters görüntülü maskeliler, eğitimli medyumlar, kiralık kuklalarla kırk yıl gerçekleştirmişlerdi.

İki sene önce bugün milletçe, iman, şuur ve vicdanın harekete geçirdiği fedakârlıklarla; bütün insanlığı kavrayan; hayattan üstün değerler ve adaletle yaşama iradesiyle, elde etme nasibine sahip olduğumuz; iki önemli başarımızı kutluyoruz. Biri 15 Temmuz evrensel zaferimiz. Diğeri 16 senedir, millet iradesiyle korunan, kesintisiz istikrarla kalkınan ve mazlumun elinden tutmaya çalışan Yeni Türkiye’nin 2023 hamlesidir. İnşallah, aynı ruh ve irade, fedakarlık ve gayretlerle, ülke kalkınması, mazlum dünya ile el ele, kemale erdirilir ve bütün iyilerle birlikte, Allah’ın (c.c.) yardımı ve vahdet şuuruyla, kesintisiz devam ettiririz.

Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet; gazilerimize hayırlı ömürler niyaz ediyor; milletimize başsağlığı diliyor, zaferini kutluyorum.  

Birinci yılını kutladığımız 15 Temmuz darbesine karşı, milletimizin, göğsünü siper ederek kazandığı bu zafer,yalnız Türkiye için değil, İslam dünyası ve mazlum ülkeler başta olmak üzere, bütün insanlık için, büyük bir rahmet olmuştur. Türkiye’nin aydınlatıcı gayretleri; başta Müslüman ve mazlum toplumların dikkatleriyle, bütün dünyayı, Afganistan ve Ortadoğu yangınları gibi içinden çıkılması zor, 40 yılda planlanmış evrensel bir yangın felaketinden, Allah’a hamdolsun başladığı noktada önlenmiş ve insanlık korunmuştur. 

Kırk yıl, ordusuyla, yargısıyla, eğitimiyle, ekonomisiyle. Kısacası, her konuda dost boyası kullanmış, azgın bir düşman şebekesinin maskeleri, Allah’ın lütfuyla bir anda düşürülmüş, boyaları dökülmüş, millet katili hain şebekesi cinayet anında yakalanıp önlenmiştir. 15 Temmuz, evrensel olduğu kadar, nitelikleriyle de büyük ve eşsiz bir zaferdir.

İnsanlık tarihinde bu derece özel, 40 yılda hazırlanmış bir darbe, bir fitne yoktur. Mısır’da Muhammed Mursi ve Müslümanlara karşı yapılan önemli darbe. Kaç günde hazırlandı? En fazla bir sene. Zaten Mursi, ilk turda % 52 ile seçileli bir sene olmuştu.Darbe başladı. Kuklacılar, kuklalarının başarısını ilan ettiler. 

Her ülkede hazır kıta bulunan terör, münafık, gayr-ı memnunlara ilaveten, içeride babasını satacak derecede muhteris veya ahmak bir güç merkezi için tek gereken destekçi, güçlü, dış düşmanlardır. Dış düşmanla muhterislerin pazarlığı için 3-5 ay dahi çoğu zaman fazla gelmektedir. Tam bir çapulcu grubuyla hazırlanan Gezi darbesinin basitlikleri henüz hafızalardan silinmemiştir. Kılıçdaroğlu, “Miting yapacağım” diye halkı Kadıköy’de topluyor. “Miting yok! Boğaz Köprüsü’nden yürüyüp Taksim’de Gezi’ye destek vereceğiz” diyor. Bu kadar basit! 

FETO darbesine gelince! Çok özel bir proje. Her fitne, yüz kılıf içinde. 

Büyük Selçuklu ve Osmanlı’nın tarihi mirasının istismarına kadar hiçbir detay proje de ihmal edilmemiştir. 

Her toplumun sosyal hayatına sızmışlar. Düşman, sanki vatandaşın kurtarıcı can kardeşi olmuş. Okullar kurmuş. “Yardım” diye, fakirin ekmeğini dahi kapmış.

Ekonomi, medya, sivil toplum kuruluşları. Kurumlar, devlet, ordu. Hiçbir konu ihmal edilmemiş. Şeytandan, bukalemun ve vicdansızlık dersi almışlar. 

Kuklacıya, hem hizmet; hem kazanç kapısı olmuşlar. Dilenerek olsun, zorbalıkla olsun, fakir zengin ayırmadan, insafsızca soydular. Dilenci pozisyonlarını bırakmadan hovardaca harcadıkları 15 temmuzdan sonra netleşti. 

Ne büyük ibret! Allah, hiçbir hain ve zorbaya, izzetle yaşamak imkanı vermemiştir. Fakir açtır ama izzetle yaşar. Mevkilerini zulümde kullanan firavunlar; servetlerini kötülükte kullanan zenginler, ne sağlıklarında izzetle yaşadılar; ne ölümlerinde rahmetle anıldılar. Hangi firavun, gönülden bir sevgi ve izzetle yaşadı? Anıldılarsa, korkuyla, kanunla veya ibret için anılmışlardır. FETÖ hıyaneti, Müslümanların büyük diriliş çağında, İslam’ı ve insanlığı boğmak için, büyük imkanlar içinde, zilletle yaşanmış ve zilletle son bulmuş, eşsiz ibretler dizisidir. 

“Görelim Mevla neyler. // Neylerse güzel eyler!”

Hamd Allah’a!

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23