• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Sandıkçıoğlu
Ali Sandıkçıoğlu
..
TÜM YAZILARI

Zalim Batılılar…

12 Mart 2022
A


Ali Sandıkçıoğlu İletişim: [email protected]

Üç ayrı devletin üç büyük ajanslarının muhabirleri televizyonlarında hemen hemen aynı manaları ifade eden haberler geçtiler. Başta TRT olmak üzere birçok Türk televizyon kanalları bu haberleri, haber bültenlerinden geçtiler. Haber şöyleydi: “Ukrayna’da bombalar yağıyor. Ancak Ukrayna; Afganistan’a, Pakistan’a, Irak ve Suriye’ye benzemiyor. Buradaki insanlar beyaz, dinleri bizim dinimizden. Hristiyan. Hepsi bizim gibi, bizden.”. Değerli kardeşlerim, hiç dikkat ediyor musunuz Ukraynalı mülteciler ellerini kollarını sallayarak eziyete tabi tutulmadan, dikenli teller arasında bekletilmeden, eşyaları, paraları soyulmadan Avrupa ülkelerine hemen hemen hepsine ve istediği ülkelere geçebiliyorlar. Birçok Avrupa ülkesinden kadın, erkek insanlar Ukraynalı mültecileri almak için ta Polonya hududuna kadar geldiler... Aman efendim bu Avrupalı insanlar ne kadar da merhametli(!) insanlarmış. Elbette ki savaşa karşıyız. Ukraynalı insanların evlerinden, yurtlarından edilmelerini istemeyiz. Madem göç etme mecburiyetinde kaldılar birileri tarafından kendilerine yardım edilmesi de pek tabi normal bir şeydir. Bir an önce akan kanın durdurulmasını isteriz. Bizim karşı olduğumuz, aynı hassasiyet diğer Müslüman ülkelerden göçen mültecilere aynı insanlığın, aynı merhametin neden gösterilmemesi üzerinedir… Hele siz şu Avrupa’nın şımarık çocuğu Yunanistan’a bakınız. Müslüman ülkelerinden göçen Müslim ve gayrimüslimlerin botlarını sivri uçlu demirlerle delip denizin ortasına ölüme terk eden, Ukraynalılara karşı merhamet(!) kollarını açan bu zalim, vahşi Yunanistan değil midir? Karadan giden mültecilere en ağır işkenceleri yapan, eşyalarını, paraları, hatta ayakkabılarını alıp, kendilerinin bir don, gömlek kışın ortasında Türkiye tarafına iten insanlar değiller midir? Şimdilerde tüm Avrupa ülkeleri insan haklarını gözeten, demokrat ve merhamet ehli kesildiler... Sizler AYLAN bebeği ve onun gibi yüzlerce, belki binlerce denizde boğulan çocukları ne çabuk unuttunuz? Bunların hepsi ikiyüzlüdür. Bunlar ehli salip (Haçlılar) olup tarih boyu hilalle savaşmışlar, milyonlarca masumun kanına girmiş zalimlerdir. Bunların düşmanlıkları dünya durdukça devam edecektir. Peygamber Efendimiz (SAS): “Ehli saliple ehli hilalin, ehli küfürle ehli imanın savaşı kıyamete kadar devam edecektir” buyurmaktadır. Cenab-ı Hakk, Kur’an-ı Kerim’inde şöyle buyuruyor: “Sen onların dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da senden asla memnun kalmayacaklardır. De ki: Asıl doğru yol Ancak Allah’ın yoludur! Eğer sana gelen ilimden sonra onların arzularına uyarsan, bilesin ki, artık Allah sana ne dost ne de yardımcı olacaktır.” (Bakara 120).

Yazımızın başlığını zalim batılılar diye koyduk. Bunun sebebi 02.03.2022 günü TRT’de görüntülü bir haber izledim. Sözde medeni, demokrat, insan haklarına değer veren batılılar bir kısım siyahi renkli olan kadın ve erkekleri bindikleri trenden indirdiklerini gördüm. Hatta siyahi bir kız Allahu alem belki de Hristiyan’dı. Önceliğimiz beyazlaradır diyerek sadece ve sadece siyahi olduğum için beni trenden indirdiler diye feryat ediyordu. Ancak sesini duyan tek bir merhametli(!) beyaz insan çıkmadı. Hani Avrupa demokrattı? Hani Avrupa insan haklarına bağlı idi? Hepsi ikiyüzlü, çifte standart uygulayan, sömürücü, kan döken zalim insanlardır. 21. asırda bir defa daha bütün dünyaya asıl zihniyetlerini gösterdiler. Asırlar önce âlemlerin efendisi Peygamberimiz Muhammed Mustafa (SAS) Veda Haccında insanlığa şöyle seslenmişti: “Allah indinde en şerefliniz takvaca en ileri olanınızdır. Arab’ın Arap olmayana (acem) üzerine bir üstünlüğü yoktur. Arap olmayanın da Arap üzerine bir üstünlüğü yoktur. Siyah derili olanın beyaz derili üzerine bir üstünlüğü yoktur. Beyazın da siyah derili üzerine bir üstünlüğü yoktur. Üstünlük sadece takvadadır.” (Cem’ul Fevaid 1/510). Başka bir rivayette ise Peygamber Efendimiz (SAS) şöyle buyurmaktadır: “Rabbiniz birdir. Babanız birdir. Hepiniz Âdem’in çocuklarısınız. Âdem ise topraktan yaratıldı. Arab’ın Arap olmayana, Arap olmayanın da Arap üzerine bir üstünlüğü olmadığı gibi, kırmızı derilinin siyahi üzerine, siyahında kırmızı üzerine bir üstünlüğü yoktur.”.

Şu anda kendi soydaşlarını öldüren, ülkelerinden göç etmelerine sebep olan Rusya geçmişte Müslümanlara, özellikle Türklere neler yaptıklarına izninizle kısaca bir bakalım. Türk milletinin diline, dinine ve tarihine nasıl saldırdılar? (Almanya Münih şehrinde intişar eden dergiden) “Milli dile ve kültüre indirilen müthiş darbe Türk devletini birleştiren müşterek yazı, müşterek dil, müşterek kültür - Bin yıllık milli alfabeyi yıktılar - Yerine Latin harfini koydular - Milli tarihi hayasızca tahrif ettiler - Uydurma tarih icad ettiler - Maziyi inkar ettiler - Büyük Türk ecdadını tahkir ettiler - “Kanlı düşman” diye gösterdiler - Kalp akçe gibi düzme kahramanlar ortaya sürdüler - Mekteplerde genç nesilleri milli benlikte, milli hafızadan, milli şuurdan mahrum yetiştirdiler - Türk ecdadının kahramanlıklarını vahşet ve gerilikle itham ettiler - Ananevi sahada kendisiyle mücadele imkanı olmayan İslam kuvvetine serbest inkişaf verilmez diye Türk milletinin manevi varlığını idame mahkum ettiler - Müslümanlığın birleştirici kudretinden korktukları için dini teşkilata ve dini inkişafa imkan vermediler - Dini vazifelerini ifa eden din ulemasına en ağır hakaretlerde bulundular - Şeriat mahkemelerini verdikleri hükümlerin tenfizi hususunda din ulemasına karşı geldiler - Yetiştirdikleri dinsiz gençleri din ulemasına karşı saldırdılar - Dinsiz, materyalist felsefeyi benimsediler ve yaydılar - Mekteplerden din derslerini kaldırdılar - İmam hatip, vaiz, müezzin yetiştiren medreseleri sed ettiler, yaktılar, yıktılar - Kökünün kuruttukları din rehberlerinin hariçten gelmesine de müsaade etmediler - “Allahsızlar cemiyeti” vasıtasıyla din aleyhine müthiş propagandalar yaptılar - Müslümanlığı yıkmak için din aleyhtarı gazeteler, kitaplar, risaleler, broşürler, beyannameler, konferanslar, nutuklarla ortalığı doldurdular - Mukaddes aylarda ve günlerde dine karşı hücumlarını şiddetlendirdiler - Dini tezyif ve tahkir için serbest münakaşalar tertip ettiler - Müslümanlıkla mücadele için dinsiz gençler yetiştirdiler - Nice din ulemasını idam ettiler - Camileri depo, meyhane, bar ve kulüp gibi eğlence yerlerine çevirdiler - Birçokları da hak ile yeksan ettiler - Mektebin dinden ayrı olduğunu ilan ettiler - Öğrencilere mahsus dinsizlik kursları açtılar - Sarayları dinsiz müzeleri yaptılar - Elhasıl zulüm ve şenaat namına ne yapmak mümkünse yaptılar.” (Eylül 1956 - Cilt 10 - Sayı 228 - Sayfa 42 -Sebilurrreşad Dergisi). Kararı lütfen sizler veriniz. Bugün kendi dindaşlarını, soydaşlarını öldüren Ruslar geçmişte Müslümanlara ne zulümler yapmışlardı?... Ülkemizin selameti, birlik ve beraberliğimiz için hep birlikte dua edelim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Cümleniz Mevla’ya emanet olunuz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aliyâ İzzetbegoviç:

"Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır. Refâhı, devâm edegelen sömürgeciliği; döktüğü kan, akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar ve ızdıraplar üzerine kuruludur. "

selanikli Osmanlı torunu

maalesef yukarıdaki Rus zulmü bizim kendi ülkemizde yapılan Kemalist laik CHP dinsizlerinin yaptığı zarar zulüm ve melaneti aynen anlatıyor, turkiyedeki zalimler, münafıklar Rus moskof gavurundan daha sedidtir belalidir zalimdir al birini vur ötekine
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23