• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Sandıkçıoğlu
Ali Sandıkçıoğlu
..
TÜM YAZILARI

Vatan bayrak ve ezan düşmanlarına…

18 Aralık 2021
A


Ali Sandıkçıoğlu İletişim: [email protected]

Şehit kanları ile yoğrulmuş kutsal vatanımızda üzülerek ifade edelim ki bir kısım kendini bilmez insanlar ülkemizin uzun yıllardan beri düşmanı olan bazı şer dış güçlerle iş birliği yapıyorlar. Ülkemizi dış ülkelere kötülüyorlar. Gözlerini iktidar hırsı bürümüş bir kısım insanlar ülkemizde nerede ise elli bin insanımızı, asker, polis, korucu, imam, öğretmen, sağlık çalışanları, emekli, genç, yaşlı ve bebek demeden insafsızca şehit edenlerle birlik olup fitne kazanının altına ateş taşımaya çalışıyorlar. Bunu necip milletimizden de artık gizlemiyorlar. Bir nevi kurtla kuzu arkadaş gibi gözükmeye çalışıyorlar. Yahut dışları yeşil gibi gözüken içi kırmızı, niyetleri bozuk olanlar kendilerine göre vatan, bayrak, ezan düşmanlarıyla dost olup, ittifak yapıyorlar… Bizleri ziyadesi ile üzen ise Allah’a (CC) ve Resulu Muhammed (SAS) Efendimize, Kur’an-ı Azümüşşana ve İslam dinine inanmış bildiğimiz, geçmişte kalben muhabbet duyduğumuz, bir kısım insanların da anarşist ve teröristlerle iş birliği içinde olmalarıdır. Bunca kan döken insanlarla birlik olmaktan vicdanen rahatsız olmuyorlar mı? Gerçekten hayretler içinde kalıyoruz. Tek inancımız mutlaka ama mutlaka, kadiri mutlak olan Cenab-ı Hakk’ın da planları olduğudur. Yeraltında yatan ve yerüstünde bulunan, Hz. Allah’ın sevgili kulları, yaşlılarımız, meme emen yavrularımız, ot otlayan hayvanlar, gece sabahlara kadar dua edip gözyaşı döken, garip gureba, ehli zikir hürmetine Cenab-ı Hakk bu hainlere inşallah fırsat vermeyecek, hileleri kendi başlarına makûs olacaktır. Günü geldiğinde de bu büyük millet onlara gerçek bir “Osmanlı tokadı” indirecek, unutamayacakları bir şamar atacaktır inşallah. Şimdi hangi siyasi görüşten olursa olsun vicdan sahibi, akıl sahibi insanları aşağıdaki mektubu okuyup, salim bir kafa ile düşünmeye davet ediyorum. Yarın mahşerde bu vatanı bizlere kanları ve canları pahasına emanet edenlere nasıl hesap vereceğiz? Bu vatan bizlere nasıl emanet edildi? Geliniz şehit bir askerimizin mektubunu birlikte okuyalım. Piyade Binbaşı Bedir Karabıyık beyin annesine yazdığı mektup (Bu mektup aynı zamanda annesini, babasını dövenleri, onları evlerinden alıp darülacezelere, düşkünler yurtlarına yerleştiren aylarca bir daha gidip bakmayan hayırsız evlatlara da ders olsun. İnşallah biraz ibret alırlar).

“Her şeyimi ama her şeyimi sana borçluyum. Hep sana hizmet etmeyi, yanında kalmayı, güzel kokunu koklamayı arzuladım. Çok az kısmet oldu. Bu dünyada sana doyamadım. Anneciğim dünyayı sevemedim, tat da alamadım. Allah’ın emir ve rızasına aykırı her şey beni rahatsız etti. Elhasıl dünya bana küstü, ben de ona.

  • Eğer sen veya ben önce gidersek önce giden kucağını açıp beklesin.
  • Elbet kavuşacağız.
  • Saçından bende bir tutam var. Onu yanımda taşıyorum.
  • Ölürsem Allah’ın izni ile kahramanca olacak.
  • Sakın ağlama, bil ki göğsümde Kur’an var.
  • İbadetlerimi, zikirlerimi bağışladım. Elimde bir şey kalmadı.
  • Rabbimin huzuruna eli boş gidiyorum. Onun affı büyük.
  • Evvel gidene selam olsun.”

Bir de kısa olarak Çanakkale Savaşına katılan askerlerimizin (Mehmetçiğin) yemek listelerine bakalım. Biraz olsun kendimizi hesaba çekelim. Bu vatana bizler maddi ve manevi olarak neler verdik? Bu vatanın bölünmemesi için neler yapıyoruz? Kimlerle beraberiz, kimlerle birlik oluyoruz? İşte destan yazan Çanakkale Savaşında bulunan o kahraman insanlarımızın yemek listelerinden birkaç günlüğün listesi (İsteyenler hem internet ortamında hem de savaş tarihi kitaplarında konu ile alakalı daha geniş malumatları bulabilirler.)

1917- 43. Alay Birinci Piyade Taburu, Birinci Bölüğün yemek listesi:

15 Haziran

Sabah: Üzüm hoşafı

Öğlen: Yok

Akşam: Tam ekmek (katıksız)

26 Haziran

Sabah: Yok

Öğlen: Yok

Akşam: Üzüm hoşafı, tam ekmek

18 Temmuz

Sabah: Üzüm hoşafı

Öğlen: Yok

Akşam: Yarım ekmek

8 Ağustos

Sabah: Yarım ekmek

Öğlen: Yok

Akşam: Şekersiz üzüm hoşafı

Geliniz elin gâvurunun oyunlarına gelmeyelim. Aldanmayalım. Birbirimize düşman olmayalım. Bu vatan hepimizin. Fitne seline kapılmaz, birbirimizin düşmanı olmaz, doğru ve dürüst herkes hakkına razı olarak çalışırsa, bu vatanın nimetleri hepimize yeter. Huzur ve emniyet içinde ömürlerimizi tamamlar, çocuklarımıza güzel bir Türkiye bırakarak ebedi aleme göç ederiz. Buradan bütün şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, beka alemine göçenlere rahmet, hayatta olan gazilerimize de hayırlı ömürler diliyoruz. Vatanını, bayrağını, dinini seven, birlik ve beraberlik için gayret gösterenlere selam olsun! Hz. Allah (CC) milletimizi, memleketimizi korusun. Cümleniz Mevla’ya emanet olunuz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Şeref

Bu işler, ne zaman " Habur" da onlara özel mahkeme kurduk ,Kobaniye geçmelerine izin verdik ,silahları ile sınırı geçmelerine göz yumduk ve "Dolmabahçe"de özel olarak ağırladık, başımıza bunlar geldi.Reisimiz çok kusurlu çok...

yavuz

Devşirme solyandançarklitaifeler. ............ Genleri. Kanları. Bozuk .feto abd .devşirme leri .Anlamazlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23