• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0
Ali Sandıkçıoğlu
Ali Sandıkçıoğlu
..
TÜM YAZILARI

Bütün bunlar senaryo mu?

24 Temmuz 2021
A


Ali Sandıkçıoğlu İletişim: [email protected]

15 Temmuz alçak kalkışmasının yıl dönümünü yaşıyoruz. İnternet üzerinden Türkiye’de yayınlanan gazetelerin hemen hemen tamamının manşetlerine baktım. Tüm televizyon kanallarının haber saatlerini dolaştım. Hâlâ 15 Temmuz hain ve alçak kalkışmasının bir senaryo olduğuna inanan ve öyle söyleyen insanlar ve siyasetçiler vardır. Böyle düşünenler milletimizi çok affedersiniz aptal yerine mi koymak istiyorlar? TBMM, Türk uçakları ile sözde Türk(!) pilotları tarafından bombalanıyor. Bu kalkışma değil, bir senaryo neticesi öyle mi? Köprüde tanklar sivil vatandaşların üzerine sürülüyor onlarca insan şehit oluyor. Türk askeri kendi vatandaşı üzerine acımasızca ateş açıyor, bu da bir senaryo öyle mi? Yirmi bin küsur vatan haini çeşitli rütbelerdeki satılmış askerler ordudan ihraç ediliyor, bunlar suçsuz insanlar öyle mi? Bu da bir kurgu mu? Külliye işgal edilmek isteniyor. Ve orada otuz küsur vatan evladı şehit oluyor. Ülke yakılıp yıkılmak ve yabancılara peşkeş çekilmek isteniyor bu da bir senaryo öyle mi? Özel bir tim T.C. Devleti Başkanını kaldığı yerde öldürmek için gidiyor, bulup öldüremeyince bir kısım hainler (pilot subaylar) Türk helikopteri ile Yunanistan’a kaçıyorlar, bunlar vatan sevdalısı, bunlar hizmet ehli ve aşığı subaylar(!) öyle mi? Yoksa size göre bu da bir senaryodur öyle mi? Peki 15 Temmuz alçak ve hain kalkışmasından sonra bunca insan çeşitli yollarla neden yurt dışına kaçtılar? Hâlâ fırsatlar kollayıp kaçmaya çalışıyorlar… Madem suçsuzlar neden bu insanlar ülkelerini terk edip kaçıyorlar? Onlarca sözde hizmet eri, vatan aşığı(!) insan Yunan sınırında, sınır kapısında araba bagajlarında, kasalarının içinde yanlarında yüklü paralar olarak neden sevdikleri(!) ülkelerinden kaçıyorlardı? Dünyanın birçok ülkesinden MİT bir kısım vatan düşmanlarını enseleyip getiriyor. Onların birçoğu pişmanlık yasasından istifade ederek konuşuyor ve bilgiler veriyor. Yoksa bunların hepsini de Recep Tayyip Erdoğan mı planladı sizce? Yapmayın! Bu millet bu kadar akılsız, düşüncesiz değildir. Neyin ne olduğunu, kimlerin kimlerle “ittifak” ettiğini, sözde sağcı liderlerin nasıl da bebek katilleri ile aynı safta buluştuklarını, birleştiklerini, şu an için işlerine öyle geldiği için hepsinin nerede ise birer “FETO” savunucusu olduklarını görüyorlar. Bir hizmet hareketi lideri olan zat madem İslam’ın yayılması için hizmet hareketi içinde idi, neden bunca İslam ülkeleri varken ABD’ye kaçtı ve orada malikanelerde lüks bir hayat yaşıyor? Neden Mekke-i Mükerreme ve Medine-i Münevvere’yi tercih etmeyip ABD’ye gitti?

Arkadaşlar! Özellikle bazı siyasetçiler lütfen bu milletin eski millet olmadığını akıllarına koysun. Bu millet bir koyun sürüsü değil. Okuyor, dinliyor, izliyor, olup bitenleri akıl süzgecinden geçirerek muhakeme edip siyahla beyazı, çirkinle güzeli, ölü ile diriyi, taze ile kokuşmuşu ayırt edebiliyor. Siyaset uğruna beyazlara siyah, siyahlara beyaz demeye ve milleti aldatmaya kalkmayınız. 15 Temmuz bal gibi iç ve dış düşmanların birlikte hazırladıkları Türk devletini yıkma ve vatanı bölme planıdır, hareketidir. Neden medeni, demokrat Avrupa(!) ve ABD 15 Temmuz gecesi gür bir sesle bu çirkin hareketi kınayamadılar. Çünkü arkalarında kendileri vardı da ondan… Bunca mahkemelerde şerefli Türk hakimlere kararlar veriyorlar, bu sayın hakimlerimiz, savcılarımız bir oyun mu oynuyorlar? Bunlar olmayan suçlara cezalar mı veriyorlar. Bunca müebbet hapis cezaları hayali suçlara mı veriliyor? Böyle bir şey olabilir mi? Siyaset hırsı ile gözlerini perde bürümüş bir kısım sayın siyasetçilerimize, üyesi olduğunuz ve oradan bu milletin hazinesinden maaşlar aldığınız TBMM bombalarla yıkılmış olan tarafını lütfen bir ziyaret edin. İnsafla, vicdanla düşünün ve karar verin. Oralara kargalar mı bomba bıraktı? Gerçekten sizlerin savunduğunuz gibi 15 Temmuz bir senaryo mudur? Bal gibi dini celili İslam istismar edilmiş, Müslümanların kutsalları ayaklar altına alınmış, aynı nakdi yardımlar İslam’a hizmet adı altına toplanmış çoğu kere kilise yardımlarına ve ülkenin bölünmesi için yapılan hazırlıklarda kullanılmıştır. Çok yazdım bir kere daha yazıyorum (Doğru dürüst ihlas ve samimiyetle çalışan bütün cemaat vakıf ve kuruluşları tenzih ederim). Mutlaka ama mutlaka Türkiye genelinde ne kadar İslam’a hizmet ediyorum iddiasında bulunan cemaat, vakıf, dernek, kurum ve kuruluş varsa, bunun yanında ne kadar mesleki kuruluş, çeşitli isimler altında ülke çapında faaliyette dernekler varsa mutlaka A’dan Z’ye hiç zaman kaybetmeden ciddi bir şekilde hepsi kontrol edilmelidir. Günümüzde İslam’a hizmet ediyorum diyen birçok kuruluşlar ve birçok dernekler vakıflar birer ticari holdinglere dönmüştür. Birçokları hizmet diyerek rant peşinden koşuyor.

Evet, 15 Temmuz bir senaryo değil iç ve dış düşmanların mübarek dinimizi de kullanarak, istismar ederek birlikte ülkemizi bölmek, devletimizi yıkmak için hazırlanan alçak ve hain bir kalkışmadır, çok sinsi dış destekli, dışı İslam’a hizmet kılıfı ile örtülmüş hain, alçak bir plandır. Kalkışmayı önlemek için canlarını feda eden bütün şehitlerimize rahmetler, gazilerimize hayırlı ömürler dilerken, bu kalkışmaya destek veren hainleri, alçakları nefretle lanetliyorum. Ülkemizin birliği, beraberliği için çalışan tüm vatan evlatlarına selam olsun. Cümleniz Allah’a emanet olunuz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ne büyük imtihan bu!

Olayın üzerinden 5 sene geçti, bu pislik feto hâlâ mutlu mutlu yaşıyor, hayaller kuruyor, gelecek planları yapıyor, faaliyetler gösterriyor; kabre bu kadar yaklaşan bu herifte zerre kadar Allah korkusu yok, tövbe yok, pişmanlıktan eser yok!

Sedat

Allah razı olsun, ne güzel anlatmışsınız, anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az demişler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23