• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunanistan'ı karıştıran iddia! Böyle isyan ettiler: Türkiye tarafından tokatlanıyoruz

Yeniakit Publisher
2021-03-02 15:22:00 -

Bir Türk SİHA'sının Dedeağaç'a kadar fark edilmeden uçtuğunu iddia eden Yunan medyası, "Şu anda bizi tokatlayan sadece Türkiye değil, her yerden tokat yiyoruz. Artık bize neyin acı vereceğini görmek için dikkatli olmalıyız" ifadelerine yer verdi.

 yeniakit.com.tr 

Operasyon sahasında tüm dengeleri kökten değiştiren ve savaş konseptlerini "sil baştan" yazan Türk SİHA'ları Yunan medyasıdna gündem oldu. Bayraktar TB2 SİHA'nın uçuş grafiklerini harita üzerinde gösteren Yunan medyası, Türk İHA'sının fark edilmeden Dedeağaç'a kadar uçtuğunu ileri sürdü ve şu ifadelere yer verdi:

"16 kilometre içeri girdi"

"Erdoğan'ın gurur duyduğu kötü şöhretli Türk SİHA'larının rotası bu. Meriç bölgesinde görüyoruz ki Yunan egemenliği içine girilmiş. Hem de sınırın 16 kilometre içerisine. Dedeağaç'ın dışına kadar ulaştı."

"GPS'i kapatmadı bile"

Türk SİHA'larının Yunan egemenliğini sürekli olarak ihlal ettiğini iddia eden Yunan medyası şunları kaydetti:

"Türk hava üssünden ayrılan bu İHA, Yunan hava sahasına girerek daha doğrusu Yunan toprağına girerek 16 kilometre derinliğe kadar girdi. Dedeağaç'ın dışına kadar ulaştı ve burada vurulmalıydı. Ve bu İHA uçuşunun kaydedilmemesi için GPS'i kapatmadı bile."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Türkiye'nin bölgede yasadışı NAVTEX'ler yayınlayarak savaş gemileriyle Yunanistan'ı taciz ettiğini öne süren Yunan medyası, Ege Denizi'nde hidrografik araştırmalar yapan Türk Deniz Kuvvetleri’ne ait TCG Çeşme gemisi hakında konuştu.

"TCG Çeşme'yi batırmalıydık"

TCG Çeşme gemisinin yasadışı olarak Yunan sularına girdiğini iddia eden Yunan medyası, "TCG Çeşme ulusal egemenlik alanına girecek olursa batırılacağı konusunda uyarılmış olmalıydı. Yine de girmesi durumunda onu kovalamalı ve gitmezse batırmalıydık. Angajman kuralları budur ve bu dünya çapındadır." diyerek gülünç sözler sarfetti.

Dedeağaç'a kadar giren Türk SİHA'sının Yunan askeri hareketlerini izlediğini aktaran Yunan medyası, "Şu anda bizi tokatlayan sadece Türkiye değil, her yerden tokat yiyoruz. Artık bize neyin acı vereceğini görmek için dikkatli olmalıyız" ifadelerine yer verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

MURTAZA

abd ye kendi kendizi işgal ettirdiniz a.. salakları

karakelle

osmanlı 600 sene bu yunan ları kendi egemenliğin de besledi himaye etti amma bu yunan azgın larına 600 sene tahamül etmişiz hertürlü hainlik lerine ihanet lerine saldırıları larına rağmen amma bu yunanın lılar eline düşsek ellerinden gelse bizleri bir bardak suda birgün de bogarlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23