• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yunan medyasındaki manşet sorusu İmamoğlu'nu kızdırdı! Cevap veremedi

Yeniakit Publisher
2019-05-21 01:37:00 - 2019-05-21 01:54:21

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın Yunan medyasında yer alan manşetlerle ilgili sorduğu soru Ekrem İmamoğlu'nu kızdırdı.

Ahmet Hakan, CNN Türk'te Ekrem İmamoğlu'nu ağırladı. 

Ahmet Hakan'ın Yunan medyasındaki "Ekrem İmamoğlu: İstanbul'u fetheden Yunan" manşetini hatırlatması CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nu kızdırdı. İmamoğlu'nun bu konuyu geçelim sözlerine rağmen Hakan'ın konuyla ilgili yorumları ikili arasında kısa süreli de olsa tansiyonun yükselmesine neden oldu.

Ahmet Hakan, CNN Türk'te Ekrem İmamoğlu'nu ağırladı. Programda sıra Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun tartışmalara neden olan sözlerine gelince ikili arasında gerilim yaşanmasına neden oldu.

Ahmet Hakan: 80 defa izledim böyle bir söz yok

Hakan ile İmamoğlu arasında ilk tartışma Göksu'nun konuşmasındaki bir bölüm üzerinden yaşandı. İmamoğlu, Göksu'nun tartışmalara neden olan konuşmasının bir bölümünde, kendisini Yunanlılara benzetildiğinin ima edildiğini bunun da "siz anladınız onu" denilerek göz işaretiyle de pekiştirildiğini ileri sürdü. Ahmet Hakan ise İmamoğlu'na itiraz ederek o konuşmayı 80 defa izlediğini böyle bir ifade olmadığını söyledi. İmamoğlu ise o konuşmada böyle bir bölümün olduğu konusundaki ısrarını sürdürdü.

Yunan medyasının manşeti sorusuna: Konuyu kapatalım

İşte ikili arasında gerçekleşen diyalog;
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ekrem İmamoğlu: Belediye başkanını savunacaksan çağır onu onunla konuşayım. Trabzonluları lekeliyorsun, Ekrem İmamoğlu’nu lekeliyorsun. Buradan bir politika yaratmaya çalışıyorsun. Ahmet Bey savunmayın lütfen. Ben olsam söylemem! Ünlem işareti koyalım kapatalım.

Ahmet Hakan: O başkan için söylemedim. Melih Gökçek sürdürüyor diye dedim.

Ekrem İmamoğlu: Başka konuya geçelim. İstanbul’un ekonomisini konuşalım. Belediye başkanını niye konuşuyoruz?

Ahmet Hakan: İzlediğim videoda gördüğümü anlatıyorum. Böyle söylemeniz hoş olmadı. Böyle diyecek bir şey yok. Neyse kapatalım o konuyu.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23