• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yok artık! Hakan Albayrak’tan “vıcık vıcık” yazı

Yeniakit Publisher
2022-06-02 11:04:00 -
Yok artık! Hakan Albayrak’tan "vıcık vıcık" yazı

Karar gazetesinde kalem oynatmasına rağmen Ahmet Davutoğlu yalakalığını abartmayan ender yazarlardan biri olan Hakan Albayrak da sonunda zıvanadan çıktı. Albayrak, Davutoğlu'na övgüler yağdırdığı yazısında, "Hoca"sını dindar camianın tek kurtarıcısı gibi lanse etme aymazlığında bulundu.

Karar gazetesinde kalem oynatmasına rağmen Ahmet Davutoğlu yalakalığını abartmayan ender yazarlardan biri olan Hakan Albayrak da sonunda zıvanadan çıktı. Albayrak, Davutoğlu'na övgüler yağdırdığı yazısında, "Hoca"sını dindar camianın tek kurtarıcısı gibi lanse etme aymazlığında bulundu. İşte vıcık vıcık Davutoğlu güzellemesi barındıran o "kaygan" yazı:

"Geçen pazar günü Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen “altılı masa” toplantısında kabul edilen “Temel İlkeler ve Hedefler” beyannamesindeki iki maddede, AK Parti tabanının en önde gelen endişelerini giderme gayreti okunuyor.

“İktidar değişirse başörtüsü özgürlüğü başta olmak üzere dinî kazanımlarımızı kaybederiz” ve “…intikam hırsıyla üzerimize çökerler” diye düşünüp endişelenenlere ‘doğrudan hitap’ diyebileceğimiz ifadeler var o maddelerde.

Davutoğlu’nun altılı masadaki etkisinin tezahürleri.

(...) “Davutoğlu CHP’nin dümen suyuna girdi, Kılıçdaroğlu’nun kuyruğuna takıldı” tezviratından etkilenen AK Parti camiası mensupları bu manzara karşısında ellerini vicdanlarına koyup “Meğer Davutoğlu orada bizim endişelerimizin tercümanıymış” der mi acep?

(...) Davutoğlu’nun bu ilkeleri ve hedefleri her hâlükârda canla başla savunacağı garanti.

Öteden beri her zaman ve her yerde savunduğu gibi.

(...) Bence AK Parti tabanı (...) Davutoğlu aleyhindeki “CHP’nin dümen suyuna girdi, Kılıçdaroğlu’nun kuyruğuna takıldı” tezviratına geçit vermemeli; duruşunu değiştirmek şöyle dursun, onu altılı masanın ortak duruşu haline getirmeye çalışan ve yukarıda mezkûr taahhütleri “Temel İlkeler ve Hedefler”e dahil ettiren hocanın hakkına girmemeli. (...)"

 

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nadim hatipoğlu

ahmet davutoğlunda ahde vefa olsa lafını yemese idi REİS ONA VE babacana ÜLKEYİ TESLİM ETTİĞİ HALDE onların yaptığına bakarmısın insanlar bunlara nasıl güvensin babacanı babacan yapan davutoğlunu davutoğlu yapan REİSİN güvenine ihanet eden bunlara İnsanlar niye GÜVENSİN.bir insanın bir siyasetçinin beğendiğin tarafı olur beğenmediğin tarafı olur bunların kendisine güveni yok güveni, olsa bu seçime tek başlarına girerek aslanlar gibi mücadele ederlerdi kazanıp kazanmamak ayrı mücadeleci olmak ayrı kendilerine güveni olmayana MÜSLÜMAN TÜRK MİLLETİ NİYE GÜVENSİN altı artı pkk abd almanya fransa.içinde aynısı kendilerine güvenmeyip karanlıklarla iştutanlara İNANIN BU MİLLET PİRİM VERMEZ VERMİYODA ZATEN.

Maraşlı

Hocası denen adam 6 ganyanin diğer bacağı değilmi hakan efendi boş boş yazma.....masanın altında birileri var görebiliyor musun.. yoksa giren gözlerin görmez mi oldu....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23