• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yeni Akit Yayın Kurulu Üyesi Uğurlu’dan eleştirilere cevap: Sağlık Bakanlığı’nın sihirli değneği yok

Yeniakit Publisher
2020-10-27 15:15:00 - 2020-11-02 12:44:28
Yeni Akit Yayın Kurulu Üyesi Uğurlu’dan eleştirilere cevap: Sağlık Bakanlığı’nın sihirli değneği yok

Türkiye’nin koronavirüs salgınının önünü alamaması yönündeki eleştirilere değinen Yeni Akit Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Fatih Uğurlu, “Hiçbir ülke önünü alamıyor. Sağlık Bakanlığının sihirli bir değneği yok.” dedi.

 yeniakit.com.tr 

Yeni Akit Gazetesi Yayın Kurulu Üyesi Fatih Uğurlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının gidişatına ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, pandemi sürecinde gerçekten çok başarılı çalışmalar yaptı” diyen Uğurlu, Türkiye’nin koronavirüs salgınının önünü alamadığı yönündeki eleştirilere, “Hiçbir ülke önünü alamıyor. Sağlık Bakanlığının sihirli bir değneği yok. Netice itibariyle burada bütün vatandaşların el birliğiyle alacağı tedbirlerle bu iş düzelecek. Fahrettin Koca’nın sihirli bir derneği yok.” diye konuştu.

Vatandaşlarımızda bir sorumsuzluk büyüklüğü görüyoruz” vurgusu yapan Fatih
Uğurlu, insanların “Nasıl olsa 65 yaş üstü risk altında” diyerek rehavete kapıldığın ifade etti.

Fatih Uğurlu, dünya genelinde koronavirüsten hayatını kaybeden 1 milyon 300 bin kişi olduğunun altını çizerek, “Bu virüsten hayatını kaybedenlerin tamamı, ‘Nasıl olsa korona bana gelmez’ diyen insanlardı” ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Fatih Uğurlu, ayrıca Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun salgın sürecindeki politikaları nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik eleştirilerine de tepki gösterdi ve CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 500’ün üstündeki otobüsü beklettiğini söyledi.

Fatih Uğurlu’nun değerlendirmesini izlemek için:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nur

Mankafalar dünya tarihin de hep var fahrettin koca ne yapsın mayaklaşmayın millet muhalifler de akıllara ziyan korona üzerinden muhalefet yapıyorlar yuuh ya millet düğün bayram yapacak maske mesafe yok asker uğurlatacak toplu taşımaya binecek parti verecek cenazeye gidecek restoranda fink atacak beraber aile kahvaltısı yapacak ne maske ne mesafe yok Eee sağlık bakanı ne yapsın devlet idam mı etsin kuralları çiğneyenleri para cezası umursanmıyor zavallı sağlıkçılar veya falakaya yatırsınlar aklınız yok mu millet utanın ya
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23