• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yargılanacaksınız diyen HDP'liye Metiner'den yanıt

Yeniakit Publisher
2016-11-01 20:44:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Yargılanacaksınız diyen HDP'liye Metiner'den yanıt

Meclis'te hükümet yetkililerini yargılanacaksınız diyerek tehdit eden HDP'li vekil, sert tartışmalara neden oldu.

Meclis Genel Kurulu'nda konuşan HDP İstanbul Milletvekili Filiz Kerestecioğlu, FETÖ soruşturmalarında tutuklananlara işkence yapıldığı iddialarını gündeme getirdi.

"YARGILANDIĞINIZ GÜNLER GELECEK.."

HDP'li vekil, konuşmasında AK Parti sıralarına dönerek "Sizlerin de hukuk hak ihlallerinden yargılandığınız günler gelecek." dedi.

"ELİNDE VE DİLİNDE KAN OLANLARIN.."

HDP'li vekilin bu tehdidinden sonra, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner söz aldı. Metiner, "FETÖ'nün kara propagandası üzerinde buradan söz söylemek HDP'ye yakışıyor olabilir. Cezaevlerinde işkence ve kötü muamele olursa, AK Parti iktidarı olarak üstüne gideceğimizi söyledim. Ama dilinde ve elinde kan olanların demokrasi mavalı okuması da yüce milletimizin takdirine arz olunur." dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23