• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Yalova’da aslını aratmayan deprem tatbikatı

Yeniakit Publisher
2019-08-28 14:58:55 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Yalova’da aslını aratmayan deprem tatbikatı

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen deprem tatbikatı aslını aratmayan görüntülere sahne oldu.

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen deprem tatbikatı aslını aratmayan görüntülere sahne oldu. Yaralıların dışarıya taşınmasını tatbikattan habersiz vatandaşlar ise korku dolu gözlerle izledi.

Yalova Sağlık İl Müdürlüğü, Çınarcık Devlet Hastanesi’nde deprem tatbikatı gerçekleştirdi. Hazırlıkları önceden yapılan tatbikat gerçeğini aratmadı. 7.2 şiddetindeki bir deprem sonrasında Devlet Hastanesi’nde hasar meydana geldi. Yaşanan deprem sonrasında enkazda kalmayan sağlık personelleri hasta tahliyesi ve yaralıları kurtarmaya başladı. Bu esnada hastanenin bir bölümünde de yangın başladı. İtfaiye ekipleri de yangına müdahale ederek alevleri söndürmeye çalıştı. Kanlar içerisinde kalan yaralılar sedyelerle hastaneden çıkartılarak ambulanslarla başka hastanelere taşındı.

Tatbikattan haberi olmayan vatandaşlar da bir anda çalmaya başlayan sirenler, hastane bahçesine gelen ambulans ve itfaiye araçlarıyla neye uğradıklarını şaşırdılar. Her şeyden habersizce tatbikatı korku dolu gözlerle izlediler. Vatandaşlar yaşananların tatbikat olduğunu fark edince derin bir nefes aldılar.

Yalova Sağlık İl Müdürlüğü tarafından Çınarcık Devlet Hastanesi’nde gerçekleştirilen tatbikat plan üzere başarıyla tamamlandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23