• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vodafone evde internet 1 milyon haneye ulaştı

Yeniakit Publisher
2020-03-22 21:08:00 -
Vodafone evde internet 1 milyon haneye ulaştı

Sadece bireylerin değil hanelerin de dijitalleşmesini hedefleyen Vodafone, son yıllarda gerçekleştirdiği Vodafone Evdeİnternet kampanyalarıyla 1 milyon haneye ulaştı. Koronavirüs salgını nedeniyle evlerde kullanılan internetin artmasıüzerine Vodafone Evde İnternetkampanyasıyla, yaklaşık4 milyon mevcut ev interneti kullanıcısı müşterilerine teşekkür eden Vodafone, henüz Vodafone Evde İnternet’li olmayan kullanıcılarıda ayda 44,90 TL’den başlayan fiyatlarla Vodafone Evde İnternet ayrıcalıklarından

Türkiye'nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösterenVodafone,keyifli ve kaliteli internet deneyimi yaşamak isteyen aileler ve işyerleriiçinsunduğu yenilikçi hizmetlerle ev interneti kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Vodafone, sonyıllarda gerçekleştirdiği Vodafone Evde İnternet kampanyalarıyla 1 milyonhaneye ulaştı.Ev interneti kullanan müşteri sayısıyaklaşık4 milyonaçıkanVodafone, yeni Vodafone Evde İnternet kampanyasıyla, mevcut müşterilerine teşekkür ederken, henüz Vodafone Evde İnternet'li olmayankullanıcıları da ayda 44,90 TL'den başlayan fiyatlarla Vodafone Evde İnternet ayrıcalıklarından yararlanmaya davet ediyor. Nisansonuna kadar geçerli olacak kampanyadan yararlanan Vodafone mobil faturalı müşterilere 5 TL,Redli müşterilere 10 TL indirimle limitsiz ev interneti sunulacak.

Engin Aksoy: “1 milyon hanede yaklaşık 4 milyon kişiye ev interneti sunuyoruz”

Vodafone Evde İnternet hizmetinin ulaştığı başarıdan memnun olduklarını belirtenVodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“İçinde bulunduğumuz olağanüstü dönemde ülkece alınan tedbirlere uymamız ve evlerimizde kalmamız büyük önem taşıyor. Bu dönemde Vodafone olarak,‘teknoloji iletişimi şirketi' olma hedefiyle faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Tüm kanallardadijitalleşmeye ve müşteri memnuniyetine odaklanıyoruz. ‘Önce dijital' düşünerek herkes için çözüm olacak bir dijital gelecek için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, aileler ve işyerleri içinev interneti ihtiyaçlarına yönelik uygun fiyatlı tekliflergeliştirmeye ve deneyimde farklılaşmaya devam ediyoruz. Son dönemde yaptığımız fiber altyapı yatırımları ve paylaşım anlaşmaları ile Türkiye'nin en fazla fiber kapsama ağına ulaştık.Bugün itibarıyla 1 milyon hanede yaklaşık 4 milyon kişiye Vodafone Evde İnternet hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bize güvenen tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizingüvenine layıkolmaya ve Vodafone Evde İnternet ayrıcalıklarından daha fazla sayıda kişinin yararlanması için çalışmayadevam edeceğiz.”

Vodafone Evdeİnternet hizmetinden faydalanmak isteyen müşterilerin,Vodafone Yanımda uygulamasına girmeleri, Vodafone mağazalarını ziyaret etmeleri, www.vodafone.com.tr'ye girmeleriya da 0850 542 9 542no'lu telefonu aramaları yeterli oluyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23