• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Videoyu kim izletti? Mario Balotelli'den Sergen Yalçın açıklaması

Yeniakit Publisher
2021-09-25 11:25:00 -
Videoyu kim izletti? Mario Balotelli'den Sergen Yalçın açıklaması

Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Beşiktaş-Adana Demirspor maçında gol attıktan Sergen Yalçın'a hareket yapan Mario Balotelli, o anları anlattı.

Adana Demirspor'un dünya ünlü futbolcu Mario Balotelli, Sergen Yalçın'ın kendisi hakkında 'beyni yok' ifadesini kullandığı videoyu Beşiktaş maçından önce soyunma odasında izlediğini anlattı. İtalyan yıldız, videoyu kendisine izleten takım arkadaşının ismini ise vermedi.

Süper Lig'in 6. haftasında oynanan Beşiktaş-Adana Demirspor maçında gol attıktan sonra siyah-beyazlı takımın yedek kulübesine giderek teknik direktör Sergen Yalçın'a hareket yapan Mario Balotelli, o anları anlattı.

TV100'e konuşan Balotelli şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’ye gelmeden önce benimle ilgili olan ne varsa izledim. Bu benim prensibimdir. Profesyonellik budur. Profesyonel sporculukta bu zaten vardır. Türkiye ile ilgili bütün bilgileri aldım. Ben, Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşlarıyla, halkıyla, bana gösterdikleri ilgiyle hep mutlu oldum. Benim Beşiktaş taraftarıyla hiçbir sıkıntım yok.

Beşiktaş taraftarının, zamanında bana yapmış olduğu destekten de haberim var. Bana her zaman kucak açtılar. Beşiktaşlı taraftarlarla, Beşiktaşlı futbolcularla hiçbir sıkıntım yok. Beşiktaş’ta oynayan birçok futbolcu benim zaten arkadaşım. Bunu o akşam da herkes gördü. Ben birçok futbolcuyla orada sarıldım, kucaklaştım.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ben soyunma odasındayken, maça çıkmadan önce, ismini vermek istemediğim bir futbolcu arkadaşım bana videoyu izletti. Sergen Yalçın’ın bana “Beyni yok” dediğini orada gördüm. Çok üzüldüm. Bu bana ayrı bir motivasyon kazandırdı. Zaten soyunma odasında hocama da söyledim, ‘Lütfen beni oynat. Oynamak istiyorum, verilecek bir cevabım var. Akıllı mıyım, değil miyim? Beyinsiz miyim, değil miyim? Kendisine de göstereceğim’ dedim. Benim sorunum Beşiktaşlı futbolcular ya da tribündeki değerli taraftarlar değil, olamaz, hiçbir zaman da olmaz. Onların bana nasıl baktığını biliyorum.

Türkiye benim ikinci vatanım

Şu bilinsin ki benim parayla pulla hiçbir zaman işim olmaz. Ben bu sporu, futbolu çok seviyorum. Beni tanıyan herkes bilir. Bana sahip çıkan Adana Demirspor taraftarlarını çok seviyorum. Adana halkını çok seviyorum. Sayın başkan Murat Sancak, Sayın Metin Korkmaz, hocamız ve taraftar bana her zaman destek oldular. Burası çok güzel bir şehir. Türkiye’de mutluyum, Türkiye benim ikinci vatanım. Burada bana gösterilen ilgi ve alakaya minnettarım.

Ayrıca ben çok yardımsever bir insanım. İtalya Milli Takımı ile şampiyon olduğumda aldığım bütün primi İtalya’daki sokak çocuklarına bağışladım. Ben çocukları çok seviyorum. Ben gençleri çok seviyorum. Benim için millet, din, dil, ırk hiç fark etmiyor. Ben herkesi çok seviyorum. Ayrıca önümüzdeki hafta için devlete bağlı olan kimsesizler yurdundan bir randevu istedim.

Türkiye olumlu karşılık verdi

Türkiye Cumhuriyeti Devleti de olumlu bir şekilde karşılık verip teşekkür etti. Orada bulunan çocuklara yardımda bulunacağım. Onlara forma, Futbol ayakkabısı, spor ayakkabı, kırtasiye malzemeleri, eşofman takımı, şortlar alacağım. Ne varsa, ne eksikleri varsa hepsini tek başıma karşılama kararı aldım. Bana bu fırsatı verdiği için Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Adana Demirspor takımının oyun sistemi, oyun disiplini çok iyi. Ben burada çok mutluyum, büyük başarılar yakalamak istiyorum. Burası tam olarak benim yuvam gibi. En başta teknik heyetimiz, başkanımız Murat Sancak bey ve Metin Korkmaz bey futbol adına çok sağlıklı bir ortam oluşturmuşlar. Burası tam bir futbol şehri. Burada büyük başarılar yakalamak istiyorum. Şampiyonluklar yaşamak istiyorum."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ulan balomusun telli misin sirk maymunu

sonra ırkçılık oluyor. peki bu maymunun yaptığı ne ? farklı mı yani . ulan ikinci sınıf mahluk önce ekmeğini yediğin ülke insanına saygıyı öğren yok ben öğrenemem diyorsan s... git kendi mağarana makak seni.

Bosnak

Madem akillisin ohareketler ne be kardes,geçen sene onuiki maç ceza yemişsin .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23