• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ve koronavirüs bulunmayan tek Avrupa ülkesinde de ilk vaka görüldü!

Yeniakit Publisher
2020-03-17 22:36:00 - 2020-03-18 13:53:34
Ve koronavirüs bulunmayan tek Avrupa ülkesinde de ilk vaka görüldü!

Karadağ'da ilk kez yeni tip koronavirüs vakasının tespit edilmesiyle virüs Avrupa'nın tüm ülkelerinde görüldü.

Karadağ'da ilk kez yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakasının tespit edilmesiyle virüs, Avrupa'nın tüm ülkelerinde görüldü.

Karadağ hükümetinden yapılan açıklamada, Halk Sağlığı Enstitüsünün bugün ülkedeki ilk yeni tip koronavirüs vakalarını tespit ettiği bildirilerek, virüs bulaşan iki hastanın da kadın olduğu ve daha önce virüsün yoğun görüldüğü ülkelere seyahat ettikleri kaydedildi.

"Paniğe kapılmaya gerek yok"

Başbakanı Dusko Markovic de düzenlediği basın toplantısında, virüs bulaşan hastaların sağlık durumunun stabil olduğunu belirterek, "Paniğe kapılmaya ya da anlamsız ve kontrolsüz bir endişe içine girmeye lüzum yok." dedi.

Karadağ makamlarının virüsün ülkeye girmemesi için geçen dönemde çok sayıda önem aldığını anımsatan Markovic, bugüne kadar son derece başarılı olduklarını da vurguladı.

Avrupa ülkelerinin tamamına yayıldı

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan yeni tip koronavirüs salgınının Karadağ'da da tespit edilmesiyle virüs Avrupa kıtasındaki ülkelerin tamamına sıçramış oldu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yenimi

Vaka yeni mi yoksa ülke fukaralıktan hastalığı teşhis mi edemiyor?..

Putsavar

Bulmak icin memleketin altini üstüne getirmislerdir kesin. Bu corona espirisi batinin batan ekonomisini örtbas etmek ve buna kilif olsun diye uydurulmus bir zirva. Cok daha bulasici yayilmaci ve öldürücü virüsler dünyada her an mevcut.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23