• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Vaatler ve gerçekler...

Yeniakit Publisher
2021-06-19 14:55:00 - 2021-06-19 15:17:03

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Medya Özgürlüğü için Asgari 10 Koşul" başlığı altında, özgür basın için vaatlerini sıralamıştı. Aynı parti dün cuma namazı vaktinde Akit TV'ye baskın yaparak sesimizi kısmaya çalıştı!..

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Akit TV'ye borçlu olduğu halde kendi alacağını bahane ederek kurumumuzu hacze verdi. Dün cuma namazı vaktinde icra memurları İmamoğlu'nun avukatlarıyla birlikte Akit TV binasına geldi. İmamoğlu, Akit TV'nin kameralarına el koymaya çalıştı, böylece yayınımızı keserek sesimizi kısmaya kalkıştı. Kameraları alamayan ekipler, televizyon ve bilgisayarlarımızı alarak binadan ayrıldı.

İmamoğlu'nun basını susturmaya yönelik adımı, akıllara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "Medya Özgürlüğü için Asgari 10 Koşul" başlığı altında sıraladığı vaatleri getirdi. Kılıçdaroğlu'nun sunduğu maddeler arasında özellikle, "Basın ve ifade özgürlüğüne sınırlama getiren evrensel kriterler hariç, her ne koşulda olursa olsun sansür yasaklanmalı." ifadesi dikkat çekti.

İşte o vaatler:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Demirci

Onların özgürlüğü saadece kendileri içindir ALLAH bu zihniyete fırsat verme düşürme

chpli utanıyor

koyu bir chpli olarak yıllarımı harcadım. malesef chp gün geçtikce kendi çizdiği yoldan şaşmakta. her geçen günde halktan uzaklaşmakta ve vatana ve millete hiç bir faydalı bir şey yapmamakta. Yapılan veya planlanan tüm projeleri hiç düşünmeyerek karşı gelmektedir. Gelecek seçimde böyle devam ederse son aldığı oy oranının yarısını alacaktır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23