• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Usulsüzlük patlağı! Bir CHP’li belediyeye daha inceleme başlatıldı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Usulsüzlük patlağı! Bir CHP’li belediyeye daha inceleme başlatıldı

CHP’li belediyelerde art arda patlak veren yolsuzluk vakaları sonrası Muğla'da da CHP'li Marmaris Belediyesi'nin gerçekleştirdiği araç ve iş makinesi kiralama ihalesi ile ilgili inceleme başlatıldı.

İBB'ye yönelik yolsuzluk soruşturmasından sonra bir CHP'li belediye daha mercek altına alındı. Marmaris Belediyesi'ne ihale usulsüzlüğü iddialarıyla inceleme başlatıldı.

CHP'Lİ MARMARİS BELEDİYESİNE İNCELEME

Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP'li Marmaris Belediyesi tarafından gerçekleştirilen araç ve iş makinesi kiralama ihalesinde usulsüzlük yapıldığı ihbarı sonrası konuyla ilgili inceleme başlattı. Öte soruşturma kapsamında KOM tarafından ihale evraklarına da el konuldu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Biri

Bu chp nin Gayesi hizmet deyil. Talan gasb, kul haklı para. Benim bu devlette birwy olarak hakkım asla helal deyil. Bu yazım mahşere dilekce unutursam. Hakkımı alacam

ata

toplu dolandırma..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23