• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Üstü açık lüks otomobili ticari taksi yaptı

Yeniakit Publisher
2017-05-04 10:47:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Üstü açık lüks otomobili ticari taksi yaptı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indiriminden yararlanan Fehmi Tüysüz (38), yaklaşık değeri 250 bin TL olan üstü açık lüks otomobil satın alıp taksi yaptı.

'Sosyete Taksi' adını verdiği aracı ile kentin caddelerinde dolaşırken tüm ilgiyi üzerine çeken Fehmi Tüysüz, lüks otomobili taksi olarak görenlerin şaşkınlık yaşadığını kaydetti.

İLGİ ODAĞI OLDU

Özellikle gençlerin ilgi odağı olan taksiye binen vatandaşlar, üstü açık lüks bir araçta seyahat etmenin keyfini yaşıyor.

Normal bir taksi ile kendi spor aracında yapılan seyahatin ücretinin aynı olduğunu belirten Tüysüz, "Taksicilere belirlenen tarife üzerinden taksimetre ne yazıyorsa müşteriden o parayı alıyorum. 'Taksi lüks fazla para alır' diye binmeye korkanlar oluyor ama öyle bir şey yok" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23