• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Uşak'ta ikisi bekçi ve biri polis 5 kişiyi yaralayan zanlı çıkarıldığı tutuklandı

Yeniakit Publisher
2020-06-12 16:45:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Uşak'ta ikisi bekçi ve biri polis 5 kişiyi yaralayan zanlı çıkarıldığı tutuklandı

Uşak'ta 2 bekçisi biri polis 5 kişiyi av tüfeğiyle yaralayan İlkin Sav isimli zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Uşak'ta annesi ve dayısı ile olaya müdahale etmek isteyen 2 bekçi ve bir polisi av tüfeğiyle yaralayan kişi tutuklandı.

Eşme ilçesi İstasyon Mahallesi'nde dün annesi, dayısı, 2 bekçi ve bir polis memurunu av tüfeğiyle yaralayan İlkin Sav, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Sav, savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Sav'ın, doktorların verdiği ilacı içmeyi reddetmesi sonrası tartıştığı annesi ve dayısını av tüfeğiyle ateş ederek yaraladığı, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ve bekçilere de uzaktan ateş açtığı öğrenildi.

Öte yandan, dünkü olayın ardından hastaneye kaldırılan yaralı bekçilerden birinin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23