• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye’nin bu işten zararı ne ahlaksızlar! PKK silah bıraktı, onlar karalar bağlıyor

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

Terör örgütü PKK silah bıraktı, bugün 30 terörist silahlarını yakarak temsili bir tören yaptı. Ancak Türkiye’deki faşizan kitle söz konusu etkinlik yüzünden karalar bağladı.

Türkiye’nin yarım asırdır kanayan yarası haline gelen terör belası artık ülke gündeminden çıkacak. Yalnızca Türkiye’de değil tüm bölgede barış ve refahı getirecek olan Terörsüz Türkiye süreci bugün resmen başladı. Terör örgütü PKK, bugün Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’ne bağlı Süleymaniye’de silah yakma töreni gerçekleştirdi. Törene 30 terörist katıldı ve sembolik olarak silahlar ateşe verildi.

Aklını kullanabilen tüm vatandaşların büyük sevinçle karşıladığı silah yakma töreni gündemi salladı. Ancak kemalist/sol/faşist kesim silah bırakma kararının ardından adeta çılgına döndü. Özellikle tüm varlığını ırkçı söylemlere borçlu olan faşist partiler komplo teorilerine sarılarak Türkiye’yi suçlamaktan geri durmadı.

Akit TV’de Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Alan’ın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu’nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili’nde, Terörsüz Türkiye sürecinden rahatsızlık duyan muhalifler de masaya yatırıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sassas

Gene olmadı pkknın şovuna dönştü oysa zaten biten ve mağralarda fare gibi yaşayanlara bu fırsat verilmemeliydi bundan sonraki durum çok kötü olacak iç işlerimize çok müdahale olacak özerklik falan istenecek başımız çok ağrıyacak pkk kendisi isteyerek kayıtsız şartsız teslim olmalıydı yada gebermeliydiler olmadı bu gidiş hayrımıza değil inşallah yanılırım

hasel

Hainler,nasıl da kendini belli ediyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23