• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türkiye'den Yunanistan'a tepki

Yeniakit Publisher
2020-09-02 19:09:00 -
Türkiye'den Yunanistan'a tepki

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, bugün Die Welt Gazetesi'nde Doğu Akdeniz konusunda Türkiye'ye atfen yayınlanan haberi yalanladı.

Meşru haklarını kullanan Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki kararlılığı, kudurtmaya devam ediyor.

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Hami Aksoy, bugün Alman Die Welt Gazetesi'nde Doğu Akdeniz hususunda Türkiye'ye atfen yayınlanan haberin tamamen hayal ürünü olduğunu duyurdu.

Provokatif Yunan politikası!

Hami Aksoy, yaptığı açıklamada, Yunanistan Hükümet Sözcüsü'nün bu hayal ürünü habere dayanarak Türkiye'ye yönelik ithamlarda bulunmasının, Yunanistan'ın Doğu Akdeniz'de gerçeklikten kopuk, uluslararası teamül ve hukukla bağdaşmayan, provokatif politikasının yeni bir tezahürü olduğunu kaydetti.

'Yunanistan'a gerginliği artıracak adımlara son ver' çağrısı

Bakanlık Sözcüsü, Yunan makamlarının bu gibi asılsız haberlerle uğraşacaklarına, bölgede gerginliği artırıcı adımlara son vermesi gerektiğini bildirdi.

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

osmanli

Butun dunya suanda Turkiyeye karsi. Fatih sultan Mehmed atamin dedigi gibi Turk olmak zordur, butun dunyayala savasirsin. Turk olmamak daha zordur, cunku Turkle savasirsin. Gerisini onlar dusunsun.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23