• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Türk şoför 40 gündür yoğun bakımda! Belarus’ta ölüm kalım savaşı

Yeniakit Publisher
DHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Türk şoför 40 gündür yoğun bakımda! Belarus’ta ölüm kalım savaşı

TIR şoförü Yılmaz Eker, Belarus’ta aracını tamir ederken düşerek ağır yaralandı. 40 gündür bilinci kapalı halde yoğun bakımda tedavi gören Eker’in ailesi, Türkiye’ye getirilmesi için yardım çağrısında bulunuldu.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan 56 yaşındaki TIR şoförü Yılmaz Eker, yük taşıdığı Belarus’ta büyük bir kaza geçirdi. Reyhanlı ilçesinde yaşayan TIR şoförü Yılmaz Eker, Belerus'a yük götürdü. Yoldayken TIR’da meydana gelen arızayı kendi imkanlarıyla gidermek isteyen Eker, aracının üstüne çıktı. Eker, tamir sırasında aracın üstünden düşerek yaralandı. Eker, çevredekilerin çağırdığı ambulansla Belarus Brest Klinik Bölge Hastanesi’ne götürüldü.

40 gündür bilinci kapalı halde yoğun bakımda tedavisi süren Eker’in Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan ağabeyi Cevdet Eker, kardeşinin Türkiye’ye getirilmesi için yardım istedi. Cevdet Eker, “Bilinci kapalı olan kardeşimin tedavisinin Türkiye’ye yapılması için bir an önce Türkiye’ye getirilmesini istiyoruz” dedi.

“İlgi bekliyoruz”

Kardeşinin Türk hekimleri tarafından tedavi edilmesini istediklerini belirten Eker, “Bir ambulans uçakla götürülmesi istendi. Ama imkanımız yok. Yetililere bildirdik. Sağlık Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı'na ilettik, cevap, ilgi ve alaka bekliyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23