• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tunceli’de “Teröre Lanet Yürüyüşü”

Yeniakit Publisher
2019-09-14 15:51:31 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Tunceli’de "Teröre Lanet Yürüyüşü"

Tunceli’de “Teröre Lanet Yürüyüşü” düzenlendi.

Tunceli’de “Teröre Lanet Yürüyüşü” düzenlendi.

Tunceli’de düzenlenen “Teröre Lanet Yürüyüşü” merkez Atatürk Mahallesi Sosyal Güvenlik Kurumu binası önünde başladı. Vali Tuncay Sonel, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, kurum amirleri, siyasi parti ve dernek temsilcileri ile vatandaşların katıldığı yürüyüş öncesinde İl Müftüsü Aşır Durgun şehitler için dua okudu.

Daha sonra Türk bayrakları açılarak “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez”, “Vatan Sana Canım Feda” sloganları atılarak Tunceli Valiliği önüne kadar yürüdü.

Burada bir konuşma yapan Vali Tuncay Sonel, “Birliğimizi, dirliğimizi, huzurumuzu bozmak isteyen hainlere Allah fırsat vermesin. Allah sizlerden razı olsun. Allah razı olsun Tunceli ailesinden” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23