• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Trump’ın katletmekle övündüğü Yemenliler bakın kim çıktı!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

ABD Başkanı Donald Trump’ın katletmekle övündüğü Yemenlilerin, bayram kutlayan siviller olduğu ileri sürüldü.

ABD Başkanı Donald Trump'tan, Yemen'deki İran destekli Husilere yönelik devam eden saldırılarla ilgili yeni bir açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden Husilere yönelik bir hava saldırısının görüntüsünü paylaşan Trump, "Buradaki Husiler saldırı talimatları almak için toplanmıştı. Ancak, bu Husiler tarafından bir saldırı yapılamayacak. Bir daha asla gemilerimizi batıramayacaklar" ifadelerini kullandı.

Trump'ın paylaştığı görüntüde kalabalık bir Husi grubunun ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı tarafından hedef alındığı görülürken, ölü sayısına dair resmi açıklama yapılmadı.

Resim

Trump'ın yayınladığı görüntülerde Yemenlilerin bir halka oluşturduğu görülüyor. O halkaya ait başka bir görüntü de paylaşıldı. Görüntünün bayram sonrası bir araya gelen bir grubun bayram tebriği için bir araya geldiği belirtildi. Yabancı kullanıcılar, "'Barış elçisi' Trump, Ortadoğu'nun en fakir ülkesi Yemen'de sivilleri katletmekle övünüyor." diyerek tepkilerini dile getirdi.

Günün erken saatlerinde Husilerden yapılan açıklamada, İsrail'in Tel Aviv kentindeki askeri bir hedefe yönelik dron saldırısı gerçekleştirildiği bildirilmişti. İsrail Savunma Kuvvetleri ise, dronun Ölü Deniz semalarında düşürüldüğünü duyurmuştu. Husiler ayrıca Yemen üzerinde ABD'ye ait bir keşif dronunun daha düşürüldüğünü iddia etmişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Koparan

Siyonist bayram bilirmi? Siyonistin bayrami parasıyla esir haline getirdigi zavalli insanlardır.. Ne kadar cok kilesi varsa o kadar bayramlar yaşar. Bir siyoniste sormuslar. Paranimi verirsin, cigerini mi sorusuna; Ciğerimi cevabini vermistir.

Önce Vatan

Allah belanızı versin israilin kukla ülkesi abd ve tasmalı köpeği turump . ebulehep ariel şeron barzani ermeni apo dem parti ve ona oy verenler hepiniz aynı gemidesiniz . Hepiniz hedefi kürdistan hayalı arkasında büyük şeytan devleti israili kurmak
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23