• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Nereye kaçacaktın?" sorusuna "Anamur" dedi! Fare Arif tutuklandı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
"Nereye kaçacaktın?" sorusuna "Anamur" dedi! Fare Arif tutuklandı

Hakkında yurt dışına çıkış yasağı bulunmasına rağmen Bulgaristan sınırındaki Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir tırın dorsesinde yakalanan ‘Bankamatik Faresi’ lakaplı Arif Kocabıyık, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CHP’li belediyede işe gitmeden maaş aldığının ortaya çıkmasından sonra ‘Bankamatik Faresi’ olarak anılmaya başlayan provokatör sokak röportajcısı Arif Kocabıyık, hakkında yurt dışına çıkış yasağı olmasına rağmen dün Kapıkule Sınır Kapısı'nda bir tırın dorsesinin altında yakalanmıştı.

Kocabıyık ve şoför Muhterem Altıntaş sorgu için savcılığa götürüldü. Gözaltı işlemleri tamamlanan zanlılar, daha sonra Gümrük Muhafaza ekiplerince adliyeye getirildi.

Gazetecilerin "Nereye kaçacaktın?" sorusuna Kocabıyık, "Anamur" diye cevap verdi. 


TUTUKLAMA KARARI

Antalya 35. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından hakkında uygulanan adli kontrol tedbirini yurt dışına kaçmaya teşebbüs ederek ihlal ettiği tespit edilen Arif Kocabıyık ile sürücü Altıntaş, tutuklandı. Kocabıyık, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Edirne L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bahtsız bedevi

Edirne cezaevinden bulgaristani seyretsin şimdi
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23