• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teröristlerin bir yalanı daha çürütüldü!

Yeniakit Publisher
2018-02-20 09:39:00 - 2018-02-20 09:42:53

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri Afrin'de tarih yazmaya devam ediyor. PKK işgali altında terör üssü haline gelen Afrin'in temizlenmesi ve sınırımızın güvenli hale gelmesi için yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı'nda iyice köşeye sıkışan ve her fırsatta kara propagandaya sarılan teröristler, şimdi de TSK askerlerinin zeytinyağı çaldığı yalanını ortaya attılar. O yalan işte böyle çürütüldü:

Terörsitler, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) ortak yürüttüğü Zeytin Dalı Harekâtı sırasında tarihinin en büyük hezimetine uğruyor. Askeri açıdan Türk askeriyle baş edemeyen teröristler, sosyal medya hesapları üzerinden yürüttüğü kara propaganda ile Türk askerini dünya kamuoyunun gözünde itibarsızlaştırmaya çalışıyor. 

Başka yerlerde, başka zamanlarda çekilen görüntüleri Afrin'de çekildiği yalanıyla dünya kamuoyunu yönlendirmeye çalışan teröristler, şimdi de Twitter üzerinden paylaştıkları görüntülerle Türk askerinin Afrin'de zeytinyağı çaldığını iddia etti. Görüntülerde elleriyle bazı bidonları taşıyan askerlerimizin ise kendilerine moral olarak getirilen balları taşıdığı ortaya çıktı. 

Videoda askerlerimizin gıda takviyesine ihtiyacı olmadığını vurgulayan vatandaş, bu bağışı askerlerimize moral olması ve onların yanında olduklarını göstermesi için yaptıklarını belirtti.  Vatandaşlar, balları Kilis’te bulunan Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Deveci Kışlasına teslim etti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23