• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Terörist İsrail durmuyor! 22 Filistinli şehit oldu

Yeniakit Publisher
Recep Yeşil Giriş Tarihi:
Terörist İsrail durmuyor! 22 Filistinli şehit oldu

Terör devleti İsrail, dünyanın gözü önünde katliamlarına devam ediyor. Siyonist rejimin Gazze Şeridi'ne düzenlediği kanlı saldırılarında 22 Filistinli şehit oldu.

Gazze'deki sağlık kaynaklarının AA muhabirine verdiği bilgilere göre, İsrail ordusu Gazze kentinin doğusu ve Refah kentinin batısındaki bölgelerdeki Filistinlilerin evlerini ve sığındıkları çadırları bombaladı.

İsrail'in Gazze'nin çeşitli bölgelerine düzenlediği saldırılar sonucu bu sabahtan itibaren toplam 22 Filistinli ölürken, 60 kişi çeşitli şekillerde yaralandı.

Gazze’nin güneyindeki Refah kentinin batısında sivillerin bir arada olduğu bir bölgeye düzenlenen İsrail saldırısında 7 Filistinli öldü.

Aynı kaynak, Gazze kentinin doğusunda sivillerin toplandığı başka bir noktaya düzenlenen saldırıda 3 Filistinlinin öldüğünü ve çok sayıda kişinin yaralandığını aktardı.

Bundan kısa süre önce ise, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinin kuzeyinde Şerif Ailesi’ne ait bir eve düzenlenen saldırıda 5 Filistinli hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.

Nusayrat Mülteci Kampı'nın merkezinde Mecdellavi Ailesi’ne ait bir eve düzenlenen saldırıda biri kadın olmak üzere iki Filistinlinin öldüğü, ölen ikinci kadının ise daha önce Han Yunus’un batısındaki saldırıda yaralanması sebebiyle yaşamını yitirdiği belirtildi.

AA muhabirine konuşan bir sağlık kaynağı, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Han Yunus kentinin batısında bulunan Emel Mahallesi’nde bir apartman dairesine düzenlenen İsrail hava saldırısında aralarında iki çocuk bir kadının olduğu 4 Filistinlinin öldüğünü ve onlarca kişinin yaralandığını bildirdi.

Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Avde Hastanesi yaptığı bir açıklamada, Nusayrat bölgesinde el-Kassam Camii çevresindeki bir eve düzenlenen İsrail saldırısında bir Filistinlinin öldüğü ve aralarında bir kız çocuğunun da bulunduğu 5 kişinin yaralandığı bildirildi.

Görgü tanıklarının aktardığı bilgilere göre, Han Yunus’un batısındaki el-Mevasi bölgesinde yerinden edilmiş kişileri barındıran bir çadıra düzenlenen saldırıda çok sayıda Filistinli çeşitli şekillerde yaralandı.

Hastane yaptığı ikinci açıklamada, Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Zuveyde beldesinin doğusunda bir eve düzenlenen saldırıda biri çocuk olmak üzere iki Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

Gazze’nin kuzeyinde görgü tanıklarının AA muhabirine verdiği bilgiye göre, İsrail ordusuna ait insansız hava araçları (İHA), Cibaliya ve Beyt Lahiya kasabalarının doğusundaki bölgelerde yoğun ateş açtı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ISLAM/INSANLIK/DUNYA BARISI DUSMANI SIYONIST SAPIK ISRAIL, SIYONIST YAGUDI-HRISTIYAN /EMPERTALIST KURGU KATIL ORGUT DEAŞ IN DEVLET HALIDIR!T

............ilimli yahudilerin de dusmani olan SIYONIST MANYAKLARDAN kurtulmanin tek caresi komple imha ve UZERINE BETON DOKMEKTIR....ILK SIYO-NAZI HITLERIN GUNCEL DAHA ZALIM DAHA SOYKIRIMCI DAHA IRKCI VERSIYONUDUR:SAPIK SIYONIZM

Osmanlı Devleti

Yüce mevlam yer yüzündeki tüm gayri müslim terörist domoz kafir kefere Firevun Yahudileri tez zamanda ya Kahar isminle kahru param parça et cayır cayır yak Cehenemin yedi kat yerin dibine sok Allahım Âmin Âmin Âmin Âmin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23