• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Teğmenin şehit olduğu köyden görüntüler

Yeniakit Publisher
2018-02-05 15:17:00 - 2018-02-05 15:37:14

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Zeytin Dalı Harekatı başladıktan sonra Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın şehit olduğu Ömer Uşağı Köyü geçen 23 Ocak tarihinde teröristlerin elinden alınmıştı. ÖSO güçlerinin bu sırada köyde yaşayan kişilerle, soru cevap şeklinde görüşmenin görüntüleri de ortaya çıktı.

TSK tarafından Suriye'nin Afrin bölgesindeki teröristleri etkisiz hale getirmek için başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı'nın 4'üncü gününde, Üsteğmen Oğuz Kağan Usta'nın şehit olduğu Ömer Uşağı köyü, 23 Ocak günü, teröristlerden alınmıştı. Köyün ve bölgenin teröristlerden temizlenmesinden sonra ÖSO güçleri ile Türk askerleri, köye girdi. ÖSO güçlerinin bu sırada, köyde yaşayan kişilerle soru- cevap yöntemiyle yaptığı görüşmenin görüntüleri ortaya çıktı.

'TÜRK ASKERİ VE ÖSO GÜÇLERİ İYİ DAVRANDI'

Görüntülere göre, köylüler, teröristlerden kurtarıldıktan sonra Türk askerinin ve ÖSO güçlerinin kendilerine iyi davrandığını söyledi. Görüntülerde, ayrıca PKK/YPG'li teröristlerin kendilerine kötü davrandığını da söyleyen köylülerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için 'Başımızın üzerinde', terör örgütü PKK/YPG için ise "Ayaklarımızın altında" dediği duyuluyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23