• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tedirgin eden kararlar! Cinsiyet değişikliği düzenlemesinde soru işaretleri

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Özellikle gençleri hedef alan LGBT terörüne karşı yasal kalkan olması beklenen "cinsiyet değiştirme düzenlemesi" 12. Yargı Paketi'nden çıkarıldı!.. Mevzuattaki korkunç boşluğa işaret eden yazar Ersin Çelik, siyasi iradenin hantallığı yüzünden psikolojik eşiğin aşıldığını belirterek, "Bu gecikmenin bedeli çok ağır olacak" dedi.

TBMM'ye sunulan 12. Yargı Paketi taslağında yer alan 'cinsiyet değişikliği sürecine sınırlama getirecek' düzenleme, paketten çıkarıldı.

Gelişmeyi tvnet'te canlı yayınlanan Siyaseten programında değerlendiren Yeni Şafak Yazarı Ersin Çelik, yaşananların kendisini derin endişeye sürüklediğini belirtti.

Dünyada LGBT politikalarına ilişkin siyasi atmosferin yeniden değişeceğini vurgulayan Çelik, Türkiye'nin bu konuda daha hızlı adım atması gerektiğini ifade etti.


 

Mevzuatta ciddi bir boşluk olduğunu vurgulayan Çelik, "Siyasi irade, Meclis'teki milletvekilleri ya da yasa düzenleyiciler, ekipler, bürokratlar bu konuda geç kalıyorlar ve bu geç kalmanın bedeli çok ağır olacak." ifadelerini kullandı.

Her şeyin siyasetten beklenilmemesi gerektiğini de vurgulayan Çelik, bu konuda bir eylem organize edeceğini belirtip, "Psikolojik eşik aşıldı, kırıldı. Yarın devlet okullarında mantar gibi cinsiyetini terk eden öğretmenler çıkarsa kimse şaşırmasın." diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Timur

Bu meclisten İslam'a ve müslümanlara faydalı kanun çıkmaz

Hatemellahü ale gulübihim.

Bugün ülkemizi yöneten kadrolar söylemde muhafazakar ve mütedeyyin, eylemde ise küreselcidirler.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23