• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tecavüzcü, hendekçi ve dolandırıcı bir arada! Tosuncuk, Demirtaş ve Oktar'a komşu oldu

Yeniakit Publisher
2021-07-08 16:30:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Tecavüzcü, hendekçi ve dolandırıcı bir arada! Tosuncuk, Demirtaş ve Oktar'a komşu oldu

Edirne F Tipi Cezaevine nakledilen Tosuncuk lakaplı dolandırıcı Mehmet Aydın, şarlatan Adnan Oktar ve terör destekçisi Selahattin Demirtaş ile aynı hapishanede kalacak.

Çiftlik Bank vurgunuyla binlerce kişiyi dolandıran "Tosuncuk" lakaplı Mehmet Aydın, geçtiğimiz günlerde Brezilya'da teslim olarak Türkiye'ye getirildi. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Maltepe Cezaevi'ne gönderilen Aydın, daha sonra Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'ne nakledildi.

"Örgüt kurma" ve "Bilişim sistemleri dolandırıcılığı" suçlarından tutuklanan Mehmet Aydın, suç örgütü lideri Adnan Oktar ve terör destekçisi Selahattin Demirtaş'ın da kaldığı yüksek güvenlikli Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Tecavüzcü Oktar ve terörist destekçisi Demirtaş'a dolandırıcı arkadaş

Tosuncuk Mehmet Aydın, genç kızları tuzağa düşürüp beyinlerini yıkayarak fuhuş yapmaya zorlayan sapkın Adnan Oktar ile terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile aynı hapishanede kalacak.

Mehmet Aydın’ın Demirtaş ve Oktar'ın bulunduğu cezaevine gönderilmesi sosyal medyada ti’ye alınarak "Oktar ve Demirtaş'a arkadaş çıktı" yorumları yapıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ali kır

Uzunda gidince ekip tamam

Yozgat

Ah dar agacinda asili komsu olsalar birbirinlen  
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23