“TBMM’de çözülür” diyen İYİ Parti şimdi TBMM’den kaçıyor! 'PKK silah bırakmasın da biz de rantını yiyelim’
Muhaliflerin yıllarca, “Bu iş Meclis’te çözülür, Kandil ile görüşmeyin, HDP’yi aracı yapmayın” dediğini hatırlatan Karahasanoğlu, şimdi süreç Meclis’te yürütülecekken İYİ Parti’nin komisyona üye yollamamasını çelişki olarak değerlendirdi.
Türkiye terör belasından kurtuluyor. Terör örgütü PKK’nın silah bırakması ve fesih kararı alması ile başlayan Terörsüz Türkiye süreci, tüm partilerin katıldığı bir Meclis Komisyonu ile yürütülecek. Ancak sözde milliyetçi geçinen bazı partiler kılçık olup süreci baltalamaya çalışıyor. Zira İYİ Parti, komisyona üye göndermeyeceklerini açıklayarak, “Siz nasıl milliyetçisiniz, Türkiye’nin terörden kurtulmasına destek olmuyorsunuz” yorumlarına sebebiyet verdi.
Akit TV’de Yusuf Ozan Demir’in sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Yazarı Ali Karahasanoğlu’nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili’nde, İYİ Parti’nin Terörsüz Türkiye sürecine köstek olması da masaya yatırıldı.