• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan işgalci İsrail'e tepki: Bu ülke sadece Türkiye'den çekiniyor

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan işgalci İsrail'e tepki: Bu ülke sadece Türkiye'den çekiniyor

"Afyonkarahisar Sivil Toplum Buluşması"nda önemli açıklamalarda bulunan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Katil İsrail'e tepki gösterdi. Kurtulmuş, "Bu ülke sadece Türkiye'den çekiniyor, Türkiye'nin bölgesinde oluşturacağı barış ve kardeşlik ikliminden çekiniyor, biz de bunu ortaya koymak zorundayız" açıklamasında bulundu.

Kurtulmuş'un açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Türkiye, Allah'ın izniyle cumhuriyetin ikinci asrında daha büyük bir aklı ortaya koyarak emperyalistlerin oyununu bozuyor.

Terörsüz Türkiye olarak ortaya koyduğumuz bu süreci çok hızlı ve lojistik olarak gayet iyi kurgulanmış bir şekilde uygulamaya koyduk.

Ülkemizin bölünmesine asla izin vermeyeceğiz.

Bu bölgenin bütün etnik unsurları, aynı medeniyetin parçalarıdır. Şimdi Terörsüz Türkiye ve terörsüz bölge meselesiyle, dağılan parçaları bir araya getiriyoruz.

SDG bir örgüt olarak kendisini feshetmiştir açıklaması, bizim için önemlidir, tarihidir ve değerli bir açıklamadır. İnşallah bu açıklamayla işin devamı gelecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23