• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Suudi isimden küstah sözler! 'Bizim düşmanımız Türkiye'dir'

Yeniakit Publisher
2018-12-26 11:52:00 - 2018-12-26 11:54:15

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Suudi isimden küstah sözler! 'Bizim düşmanımız Türkiye'dir'

Suudi Arabistan'da Prens Selman'a yakınlığıyla bilinen Suudi Gazeteci Dehham el-Ineyzi, katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, "İsrail Arapların düşmanı değil, asıl düşmanımız Farslar ve Türkler" dedi.

Suudi Arabistan kraliyet ailesine yakınlığıyla bilinen Suudi Gazeteci Dehham el-Ineyzi, “Haliciyye” televizyonundaki “İtticahat” programında, İsrail’in Arapların düşmanı olmadığını belirterek, asıl düşmanın Farsların ve Türklerin olduğunu söyledi.

Suudi gazeteci el-Ineyzi, sahibi Selman'ın sözcülüğünü yapmaya devam ediyor. İsrail ile ülkesinin bir sıkıntısı olmadığını söyleyen Ineyzi, asıl düşmanlarının Türkler olduğunu belirtti.

Yeni Osmanlılar benzetmesi

Rotana Haliciyye Tv’de, İran ile Arapların çatıştığını iddia eden El-Ineyzi, “Yeni Osmanlılar” olarak nitelediği Türkiye’nin de bölgede “emperyal emeller güttüğünü” ve Mekke ile Medine’ye yeniden hükmetmek istediğini söyledi. Ineyzi, bu duruma "Suudi Arabistan izin vermeyecek" dedi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23