• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Suudi Arabistan'da 3 sanatçıya sahnede bıçaklı saldırı

Yeniakit Publisher
2019-11-12 10:45:00 - 2019-11-12 10:48:56
Yeni Akit'i Google'da takip et, hiçbir gelişmeyi kaçırma.

Suudi Arabistan’daki Kral Abdullah Park Tiyatrosu'nda sahnelenen oyun esnasında düzenlenen bıçaklı saldırıda sahnede bulunan biri kadın 3 sanatçı yaralandı.

Suudi Arabistan merkezli Ukaz gazetesinin haberine göre, Riyad polisi, tiyatroda sahne alan biri kadın 3 oyuncuya bıçaklı saldırı düzenleyen Arap uyruklu şahsın yakalandığını açıkladı.

İnternet sitelerinde yayınlanan görüntüde, tiyatroda sahne alan oyunculara bir kişi tarafından bıçaklı saldırı düzenlendiği görülüyor.

Bu olay, Suudi Arabistan'daki Eğlence Heyeti'ne yönelik eleştirilerin arttığı bir dönemde yaşandı. Eğlence Heyeti'nin ülkede farklı eğlence etkinlikleri düzenlemesi, Suudi Arabistan'daki değerlere, örf ve geleneklere aykırı olduğu gerekçesiyle sert eleştirilere maruz kalıyor.

Suudi Arabistan'da son dönemde yapılan açılımlarla kadınlara araba kullanma, veli izni aranmaksızın şirket kurabilme, Adalet Bakanlığında çalışabilme, spor müsabakaları için stadyuma gidebilme gibi haklar verilmişti.

Suudi Arabistan'ın 2030 vizyonu, kadınların iş piyasasına katılım oranını yüzde 22'den yüzde 30'a çıkarmayı hedefliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

maho gülgeç

o namussuz abd uşşağı aşşağlık maymun selman karısı ile uryan şeklinde çıkması gerekmez miydi.yapanın elleri dert görmesin.suud ktaliyet kafiri mekke dönemi müşrik zamanını yaşatacak suud halkına.kendileri zaten yahudi siyonistlerden beter.

Nostalji

.. ..lığını yobaz yobazlığıı sergile. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23