• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Süleymani'nin cenazesinde ABD detayı! Araçların markası dikkat çekti

Yeniakit Publisher
2020-01-04 01:13:00 -
Süleymani'nin cenazesinde ABD detayı! Araçların markası dikkat çekti

ABD'nin düzenlediği suikastla hayatlarına kaybeden Süleymani ve Ebu El-Mühendis'in cenazeleri yine ABD otomobil markası olan Chevrolet'e ait pickuplar ile taşınacak.

Irak'ta ABD'nin düzenlediği saldırı sonucu hayatını kaybeden İran Devrim Muhafızları Ordusuna bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin cenazesi, pazar günü İran'ın Kirman kentinde defnedilecek.

İran'da muhafazakarlara yakınlığıyla bilinen "mashreghnews" haber sitesine göre, Süleymani'nin ailesinden yapılan yazılı açıklamada, İranlı Komutan için ilk törenin yarın Irak'ın başkenti Bağdat'ta düzenleneceği belirtildi.

Bağdat'taki törenden sonra cenazenin Tahran'a getirileceği kaydedilen açıklamada, Süleymani için pazar günü sabah saatlerinde Tahran Üniversitesi'nde İran lideri Ali Hamaney'in de katılacağı ikinci bir tören yapılacağı aktarıldı.

Hazırlıklar geceden başladı

Bağdat'taki cenaze töreni için geceden başlayan hazırlıklara ait görüntülere sosyal medyada dolaşmaya başladı.  Süleymani ve Ebu El-Mühendis'i taşıyacak araçlarındaki bir detay dikkatlerden kaçmadı. ABD'nin düzenlediği suikastle hayatlarına kaybeden Süleymani ve Ebu El-Mühendis'in cenazeleri yine ABD  otomobil markası olan Chevrolet'e ait pickuplar ile taşınacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Vurucu tim

Ölüsüde diriside abd den besleniyor.

Bunlar abd uşağı

Irak abd den kurtulmalı haçlı kalıntılarıtamamen silinmeli İslami hayat her hayatın her noktasına uygulanmalı gavurun eli değdiği birşey kullanılmamalı.kurtuluş İslam da
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23