• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Suda koruma sağlayan maske geliştirildi!

Yeniakit Publisher
2020-06-04 03:03:00 -
Suda koruma sağlayan maske geliştirildi!

Dünyanın önde gelen şirketlerinden Wibit, koronavirüs ile mücadele kapsamında denizde ve havuzda kullanılabilecek bir yüz maskesi geliştirdiğini açıkladı.

Webtekno'nun aktardığı bir habere göre, dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olan Wibit, koronavirüs ile mücadele kapsamında denizde ve havuzlarda koruma sağlayabilecek 'WaterMask' isimli bir maske geliştirdiğini duyurdu.

Geliştirilen yeni maskenin dalış kıyafetlerinde de kullanılan ve su altında esneklik sağlayan neoprenden yapıldığı, bu sayede rahatça giyilebilir olduğu ve her iki yanında bulunan yarıklar sayesinde nefes almayı kolaylaştırdığı belirtildi.

Şirketin CEO'su Romann Rademacher, geliştirilen yeni maskenin pandemi sürecinde suda vakit geçirmek isteyenler için yeni bir güvenlik önlemi olabileceğini belirtti. Rademacher, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Açık denizde, göllerde veya yüzme havuzlarında eğlenceyi yeniden başlatacak. Sadece aquaparklar değil, cankurtaranlar, su bisikleti, kano veya kürek sörfü kiralama gibi hizmetler veren tüm işletmeleri ve çok daha fazlasını desteklemekten mutluluk duyuyoruz. Halka açık havuzlarda kullanmak da mümkün olacak."

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23