• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sözcü, ülkeyi dolandıran hortumcu Cem Uzan'ı iş adamı yaptı

Yeniakit Publisher
2020-12-01 17:25:00 - 2020-12-01 17:34:18
Sözcü, ülkeyi dolandıran hortumcu Cem Uzan'ı iş adamı yaptı

Hükümet karşıtı şahısları toplayarak gazetesinde reklamını yapan Sözcü şimdi de ülkeyi dolandırıp kaçan hortumcu Cem Uzan'ı iş adamı olarak tanımlayarak güzellemelerde bulundu.

Türkiye’ye karşı ne kadar zararı olan insan varsa gazetesinde reklamını yapan Sözcü, dolandırıcılıkları dünya basınında da geniş yer bulan Uzan ailesinden Cem Uzan güzellemesi yaptı.

Sözcü, hortumcu Cem Uzan'ı iş adamı yaptı

Muhalefetin son zamanlarda parlatıp parlatıp meydana sürdüğü Cem Uzan, Sözcü Gazetesi’nden Saygı Öztürk’e röportaj verdi.

Türkiye’yi dolandırarak yurtdışına kaçan ve 2009’dan bu yana Fransa’da yaşayan hortumcu Cem Uzan, Türkiye’ye yönelik eleştirilerde bulundu.

Türkiye'ye dönüş yollarını arıyor

Kendisini bekleyen 50 yıl hapis cezası ve 6 milyar borçtan dolayı Türkiye’ye gelemeyen Cem Uzan, Genç Parti’yi kurarak ülkeye dönüşün yollarını aramaya başladı.

Hükümet düşmanlarının dolandırıcı, terörist olmasına bakmadan PR'ını yapan Sözcü, ülkede itibarı kalmayan ancak çapkınlıklarıyla hala gazetelerde boy boy fotoğrafı olan Cem Uzan'ı aklamaya çalışıp Türkiye'nin başına tekrar bela etme niyetinde olduğunu tekrar gösterdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sözcü, Cem Uzan'ın kurduğu Genç Parti parlatması yapmayı da ihmal etmedi.

İşte o röportaj:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ismail

"Hoca efendiniz sevmezdi bu adamı. siz de sevmiyorsunuz. Gülen cemaatçiliği kanınıza işlemiş. Yarın bir gün "Fetö başka, gülen cemaati başka" diye manşet atarsanız şaşırmam." diyenler var. Ne yapalım ani, FETÖ, hortumcuyu sevmiyordu diye biz sevelim mi 

a.d

Hacı hacıyı mekkede; derviş dervişi tekkede; ..ok ..oku .enefte bulur.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23