• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Yeniakit Publisher
2020-04-01 14:47:00 -
Sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Koronavirüs tedbirleri her geçen gün daha çok sıkılaştırılıyor. Hal böyle olunca vatandaşlar “OHAL ilan edilir mi?” , “Sokağa çıkma yasağı çıkar mı?” , “Sokağa çıkma yasağı ilan edilir mi?” , “Sokağa çıkma yasağı olur mu?” sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte, merak ettiğiniz “Sokağa çıkma yasağı olacak mı?” sorusunun cevabı.

Koronavirüs tedbirleri her geçen gün daha çok sıkılaştırılıyor. Hal böyle olunca vatandaşlar “OHAL ilan edilir mi?” , “Sokağa çıkma yasağı çıkar mı?” , “Sokağa çıkma yasağı ilan edilir mi?” , “Sokağa çıkma yasağı olur mu?” sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte,  merak ettiğiniz “Sokağa çıkma yasağı olacak mı?” sorusunun cevabı.

Türkiye koronavirüsle savaşmak için pek çok önemli tedbir aldı. Alınan kararlar Bilim Kurulu’nun önerileriyle her geçen gün daha da sıkılaştırılıyor. Vatandaşlar pek çok ülkede uygulanan sokağa çıkma yasağının Türkiye’de uygulanıp uygulanmayacağını merak ediyor. Konu hakkında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan açıklama geldi. İşte, detaylar…

Sokağa çıkma yasağı olacak mı?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sokağa çıkma yasağı hakkında konuştu. Bakan Soylu, “Salgının yayılımı burada çok önemli. Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı bu konuyu takip ediyor. Verilerin sokağa yansıması oldukça önemli. Dünya ne yapıyor? Biz nerede başarılıyız? Nerede onlar başarılı? Biz nerede başarılıyız? Hepsini değerlendiriyoruz. Tüm tedbirlerin karşılığını izliyoruz. Başarısızlık olsa elbette ki her türlü tedbir alınır. Şunu yapmayacağız, bunu yapmayacağız diyemeyiz. Vatandaşımız şu anda tedbirlere büyük ölçüde uyuyor. Bu dönemde alışkanlıkların değişmesi de gerekiyor. Pazara çıktık, en az tezgahta temas sağlayarak dönmeliyiz. Deyim yerindeyse, koşa koşa gidip gelmeliyiz. Dışarıda bir işimiz var, hemen halletmeliyiz" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23