• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Şok eden itiraf: Messi beni öldürmek istedi

Yeniakit Publisher
2022-06-22 16:11:00 -
Şok eden itiraf: Messi beni öldürmek istedi

Arjantinli futbolcu Leandro Paredes, Milli Takım'dan arkadaşı olan Lionel Messi ile ilgili çok konuşulacak bir itirafta bulundu.

Şu anda Paris Saint Germain'de takım arkadaşı olan Arjantinli futbolcu Paredes, vatandaşı Messi ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. 2021'de PSG'nin Barcelona'ya karşı 4-1 kazandıkları maçta Messi ile aralarında yaşanan çarpıcı bir olay yaşandığını söyledi. Paredes, o maçta Barcelonalı bir oyuncuya karşı sarf ettiği sözleri Messi'nin duyduğunu belirterek, "Gerçekten sinirlendi ve beni mahvetmek istedi. Oldukça kötüydü. Beni öldürmek istedi." ifadelerini kullandı.

Paris Saint-Germain forması giyen Leandro Parades'in Lionel Messi ile ilgili anısı gündeme oturdu.

Caja Negra'ya konuşan Paredes, 2021 yılında Barcelona'yı 4-1 yendikleri maçta takım arkadaşlarına bir yorum yaptığını ve bunu duyan Messi'nin çılgına döndüğünü belirtti. Parades yaptığı açıklamada, "Gerçekten sinirlendi ve beni mahvetmek istedi. Oldukça kötüydü. Beni öldürmek istedi, ben ise o an sadece eve gitmek istedim." ifadelerini kullandı.

Messi'nin Paris Saint-Germain'e transferleriyle takım arkadaşı olmalarından sonra aralarında bir sorun kalmadığını belirten Parades, "Şimdi konu açıldığında bunun hakkında konuşuyoruz ve gülüyoruz. Fakat o zaman gerçekten çok kızmıştı, beni öldürmek istemişti!" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23