• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Skandallara sahne olan CHP’li belediyeye unutamayacağı hadisli ders

Yeniakit Publisher
2020-06-25 16:49:00 -

Skandallarıyla bilinen ve görevden uzaklaştırılan CHP Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın yerine gelen AK Partili Meclis Üyesi Mustafa Tutuk’tan tebrik alan bir hareket geldi. Tutuk, belediye girişine “Rüşvet alan da, veren de mel'undur” hadis-i şerifinin yazdığı bir tabela astırdı.

İçişleri Bakanlığı’nca ‘ihaleye fesat karıştırmak’ ve ‘zimmet’ suçlarından yürütülen soruşturma kapsamında CHP Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman görevden uzaklaştırılmıştı. Salman’ın yerine  Belediye Başkan Vekilliği’ne seçilen AK Partili Meclis Üyesi Mustafa Tutuk’tan tebrik alan bir hareket geldi. Tutuk, belediye girişine “Rüşvet alan da, veren de mel'undur” hadis-i şerifinin yazdığı bir tabela astırdı.

CHP Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın "ihaleye fesat karıştırmak ve zimmet" suçlarından Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı hakkında soruşturma başlatmıştı. Salman'ın 30 milyonluk yolsuzluk soruşturması sonrasında İçişleri Bakanlığı 27 Şubat günü Salman'ı görevden almıştı. Yaşanan rüşvet olayıyla ilgili görüntüler de ortaya çıkmıştı. CHP'nin Yalova Belediyesi Başkan Yardımcısı dahil 17 kişi tutuklanmıştı.

"Rüşvet alan da veren de mel'undur"

Salman yerine Belediye Başkan Vekilliği'ne AK Partili Meclis Üyesi Mustafa Tutuk seçilmişti. AK Partili Mücahit Birinci sosyal medya hesabından Tutuk'un Yalova Belediyesi'nin girişine "Rüşvet alan da, veren de mel'undur" hadis-i şerifini yazdırdığını belirtti.

Tutuk'u hareketinden dolayı tebrik eden Birinci, "Bu kadar! Yalova Belediyesi Ak Parti'ye geçtikten sonra, Belediye girişine bunu yazdı. Helal olsun! Tebrik ediyorum" dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tata Tonga

chp li başkanın kendisi rüşveti ortaya çıkartmış!

aziz

maalesef...yagmur yaginca herkes az cok islaniyor! rusvet-yolsuzluk-adam kayirma-liyakatsizi torpille ise alma vs gibi MEL'UNLUKLARIN HASTALIKLARIN SIYASI PARTISI OLMAAAAAZ! Hangi siyasi parti, partili, kisi yaparsa MELUNDUR!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23