• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Selçuk Bayraktar'dan uçan araba açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-05-08 10:08:00 - 2020-05-08 10:31:36
Selçuk Bayraktar'dan uçan araba açıklaması

Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar,geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan Türkiye'nin ilk uçan otomobili Cezeri'ye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "Bugünden on beş yıl sonraki oyunlar kuruluyor. Bugün adım atanlar gelecekte lider olacaktır. Uçan otomobillerde liderler arasına gireriz. O gün geldiğinde denemeye başlayanlar alt yüklenici durumunda olurlar" dedi.

Baykar Savunma Teknik Müdürü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar, Radyo D'de Adem Metan'ın sunduğu 'Adem Metan Show'a konuk oldu. Bayraktar, yakın zamanda uçan arabaların geleceğini ve bugün adım atanların gelecekte lider olacağını dile getirdi.

"Yakında uçan arabalar gelecek"

T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, "Savunma Sanayisinde dönüşüm başladı. Ülkemizde ana lokomotifi oldu diyebiliriz. Bunu genele yaymalıyız. Dünyanın başaramadığı birçok şeyi Türkiye birliği ile başardı. Cezeri'de bunlardan biri. Bugün on beş yıl sonrasının oyunları kuruluyor. Bugün bu alanda çalışanlar yarının üreticisi olacaklar. Bu teknoloji kullanılmaya başlandığında üretmeye başlayanlar oyuncu olmaları mümkün değil. O gün geldiğinde üretmeye çalışanlar ancak alt yüklenici olurlar. Bu bütün dünyada böyledir. Bunun için ne yaparsanız milli ve özgün olsun diyoruz. Otomotivde en büyük devrim biliyorsunuz elektrikli arabalar. Yakında da uçan arabalar gelecek. Önce kırsal yerlerde kullanılacak sonra adım adım hayatımıza girecek." dedi.

"Çocukluk hayalimdir uçmak"

Uçma hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen Bayraktar, "Çocukluk hayalimdir uçmak. Okul ve iş derken bunu biraz ertelemiştim. İHA ve AKINCI'nnı pilotluğunu yaparak o duyguyu yaşıyordum. Bu hayalimi 'kırk yaşıma gelmeden gerçekleştirmem lazım' diyordum. İlk uçuş çok güzel geçti. Kalkış ve İnişi yumuşak yapmıştım. İndiğimizde tabi ıslandık. Çok güzel bir hatıra olarak kaldı" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sizofren savar

CHP UÇAN HEYKEL YAPTIDA DESTEKLEMEDİK Mİ? CHP DE UÇAN HEYKEL YAPSIN...

meleknur

İLERİ DÜŞÜNMEK ÇALIŞMAK ÜRETMEK ZORUNDASINIZ. OZAMAN ANCA KALKINIR BU ÜLKE. MAKAM YOK MEVKİ YOK EĞER BUNLARIN ARKASINDAN KOŞULURSA BİR ADIM İLERLEYEMEYİZ. İLİMDE BİLİMDE TEKNOLOJİDE ÖNDE OLANLAR SÖZ HAKKINDA DA ÖNDE OLURLAR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23