• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Selçuk Bayraktar müjdeyi verdi

Yeniakit Publisher
2020-09-21 01:03:00 -

Türkiye'yi ilklerle tanıştıran Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar, 5 bin öğrenciye uzaktan eğitimlerine katkı sunmak için tablet bilgisayar hediye edeceklerini açıkladı.

Koronavirüs belası nedeniyle okullarda yüz yüze eğitim tam anlamıyla başlayadı. Birçok öğrenci EBA ile uzaktan eğitim görmeye başladı ancak bazı öğrenciler bilgisayara ulaşmada sıkıntı yaşadı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) konunun çözümü için mobil TIR kullanarak geçici çözümler bulmaya çalıştı.

Öğrencilerin ihtiyacı karşısında kayıtsız kalamayan BAYKAR Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dört bir köşesinde cevherlerin bulunduğunu belirterek, BAYKAR olarak 5.000 öğrenciye uzaktan eğitimleri içintablet bilgisayar hediye edileceğini söyledi.

İmkan sahibi olmayan öğrencilere tablet hediye edilecek

Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından paylaştığı video mesajda şu ifadeleri kullandı:

Milli Teknoloji hamlesinde çıtayı çok daha yukarı çıkaracak öğrencilerin olduğunu söyleyen Bayraktar, imkan sunulduğunda cevherlerimizin yapamayacakları bir şey olmadığını söyledi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mikail okuroğlu

Teşekkürler ALLAH'IM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN INŞAALLAH AMİNN GÜÇ KUVVET VERSİN AMİİİN İNŞALLAH devam daim eylesin amin...

deniz

BU ADAM YAPIYOR ÇALIŞIYOR YANINDAYIZ BAYRAKTAR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23